Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una delegación española de fabricantes de envases de plástico participan en Interpack 2011

Una delegació espanyola de fabricants d'envasos de plàstic participen en Interpack 2011

25/05/2011

25 maig 2010

Un grup de vuit empreses espanyoles fabricants d'envasos i embalatges de plàstics, membres de Anaip (Associació Espanyola d'Industrials de Plàstics), han estat presents en Interpack, la fira d'aquests materials més important del món, que s'ha celebrat del 12 al 19 de maig a la ciutat alemanya de Düsseldorf. L'organització d'aquesta participació agrupada ha estat portada a terme per Anaip, i s'ha comptat amb el cofinançament de l'ICEX (Institut Espanyol de Comerç Exterior).
La fabricació d'envasos i embalatges de plàstics, que dóna treball directe a Espanya a més de 35.000 persones és el mercat final més important de la transformació de plàstics, una indústria que dóna feina directa a 86.000 persones, a través de més de 4.000 empreses, generant un volum de negoci superior als 16.000 milions d'euros. L'exportació és una de les vies que tenen aquestes empreses, per esquivar les dificultats que ofereix la debilitat del mercat interior en aquests moments. I les empreses que formen part d'aquesta participació agrupada ja la coneixen, per aquest motiu algunes d'elles tinguin una cartera de clients exterior de fins al 80% de les seves vendes. Totes les empreses presents han aprofitat la seva presència en aquesta fira per presentar una sèrie de novetats significatives, que els serviran per afermar-se en els mercats internacionals en els que ja estan presents.
Les empreses integrants d'aquesta participació agrupada, que han ocupat una superfície de 30 m 2:
  • Congost Plastic, SA
  • Coopbox Ibérica, SA
  • EDV Packaging Solutions, SL
  • Luxber, SL
  • Macresac, SA
  • Plàstics Espanyols, SA (Aspla)
  • Ràfia Industrial, SA
  • Silvalac, SA
Del conjunt d'aquestes empreses, quatre formen part del Grup Armando Álvarez, el més important de la transformació de plàstics d'Espanya.

Els productes exposats per aquestes empreses cobreixen una àmplia representació dels envasos i embalatges de plàstics: film retràctil imprès i verge, film estirable, sacs de ràfia de polipropilè, ampolles, envasos, bidons de petita, mitjana i gran capacitat, làmina de diferents capes per a alimentació, caixes i safates per a manipulació de productes, envasos termoconformats i maquinària d'injecció bufat d'envasos.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Industriales de Plásticos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    05/09/2024

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

Enllaços destacats

Enfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+iPlastics & Rubber

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis