Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El CEP y el IQS colaborarán en áreas de formación e investigación sobre nuevos materiales

El CEP i l'IQS col·laboraran en àrees de formació i investigació sobre nous materials

17/05/2011

17 maig 2011

Enric Julià, director general IQS, i José Luis Rodríguez, president de l' Associació Centre Espanyol de Plàstics (CEP), van signar el passat 10 de maig un conveni de col·laboració amb la finalitat d'impartir cursos tècnics especialitzats i compartir activitats formatives referents al sector models materials plàstics. D'aquesta manera, ambdues entitats aprofiten l'experiència i potència dels recursos metodològics i docents d'ambdues institucions per establir projectes pedagògics i d'investigació comuns.
A partir d'aquest acord, tant IQS com el CEP podran desenvolupar programes d'estudi de perfeccionament directiu, formació tècnica contínua investigació sobre l'àmbit dels polímers.
José Luis Rodríguez, president del CEP, i Enric Julià, director general IQS
José Luis Rodríguez, president del CEP, i Enric Julià, director general IQS.
José Luis Rodríguez ha avaluat els camps il limitats que s'obren a la recerca de nous materials que tenen la indústria del plàstic com a referent, des dels composites dels cotxes de competició, fins demandes d'elements arquitectònics com la creu que ha de coronar la Sagrada Família per temes de pes. Genis de Tera, director del CEP va explicar que, en general, hi ha poc coneixement i falta d'informació sobre el plàstic i, conseqüentment, s'ha creat una mala imatge que no li correspon. Per aquest motiu s'ha mostrat contrari a la desaparició de la bossa de plàstic i va destacar que és un material que es pot reciclar: "És important tenir en compte les tres erres (RRR): consum responsable (no agafar més bosses de les necessàries en el supermercat), reutilitzar a casa, i després, llançar al contenidor groc per reciclar ". En aquest sentit, ha afegit: "Si avui el nostre país té un problema gros és l'atur. Per tant, qualsevol acció que posi en perill llocs de treball, ens ho hem de pensar molt ".
Enric Julià, satisfet amb la signatura d'aquest conveni, ha destacat que IQS coneix a fons els materials que componen el plàstic i "disposa d'un Departament d'Enginyeria Industrial que destaca, precisament, per la investigació de nous materials, com el Grup d'Enginyeria de Materials (GEMAT) liderat per Salvador Borrós ".

Empreses o entitats relacionades

Centro Español de Plásticos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

  • Newsletter Plástico

    18/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.Plastics & Rubber

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis