Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La eficiencia será el eje del stand de Engel en FIP

L'eficiència serà l'eix de l'estand de Engel en FIP

31/03/2011

31 març 2011

Engel, empresa representada per Helmut Roegele, participa a la fira francesa FIP solution plàstiques, que tindrà lloc entre el 24 i el 27 de maig a Lyon. Serà escenari de presentació de tres novetats que demostraran com millorar l'eficàcia en la injecció mentre al mateix temps es retallen despeses. La clau de l'èxit: la integració de processos, automatització i tecnologia d'accionament totalment elèctric.
"La pressió competitiva dels injectadors a Europa Occidental no deixa de créixer", assenyala Philippe Sterna, director general d'Engel França. "Això es reflecteix en el creixement de la demanda de sistemes automatitzats i integrats, que nosaltres proporcionem en estreta col·laboració amb els nostres partners".
El millor exemple d'això és la fabricació de peces buides, com es demostrarà en viu durant el certamen en una injectora combinació compacta sense columnes Engel Victory 1050H/500W/200 amb una aplicació de tres components. El sistema multitub permet la producció de components buits amb geometries complexes en un sol pas. Això s'aconsegueix mitjançant un procés d'injecció de múltiples fases que integra el robot d'desemmotllament i apilat i el sobremoldeo en un únic cicle. A la fira es produiran conductes d'aire per a motors de tres cilindres.
El concepte multitub facilita la fabricació de peces buides complexes en un sol pas
El concepte multitub facilita la fabricació de peces buides complexes en un sol pas.

Empreses o entitats relacionades

Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    04/07/2024

  • Newsletter Plástico

    27/06/2024

Enllaços destacats

Enfriadoras Inteco, S.L.U.Plastics & RubberFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis