Opinió / Entrevistes Info Opinió / Entrevistes

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Rafael Ortega, Raorsa
"El finançament és un problema però no és la principal causa de la disminució de vendes dels darrers anys"

Entrevista a Rafael Ortega, raors

Redacció Interempreses10/02/2011
Després de la celebració de la ja tradicional reunió de proveïdors d'injectores, Interempreses-Plàstics Universals ha volgut conèixer l'opinió dels principals subministradors espanyols sobre qüestions actuals que preocupen el sector al nostre país.
Imagen

Molts van tornar de la K amb la idea que va ser una bona fira. Es respirava cert optimisme en el sector, passadissos plens, molts contactes i fins i tot vendes, creu que el sector a Espanya es recuperarà pròximament? Creu que el problema del finançament és un dels principals ara mateix o el problema és un altre?

Certament la fira K sempre és un referent molt important per a qualsevol transformador. Més encara en la passada edició, on els injectadors espanyols van aprofitar el certamen per tancar compres que molt probablement molts d'ells no haguessin fet sense l'oportunitat d'obtenir els descomptes especials que s'ofereixen en aquest tipus d'esdeveniments, ja que la incertesa que existeix actualment en el nostre mercat no permet al transformador prendre decisions d'aquest tipus com abans. Per tant això va permetre un increment en les vendes i una possible visió de recuperació en el nostre mercat.

La percepció actual tendeix a una recuperació del nostre sector, en la qual confiem sigui d'aquesta manera i no torni a les xifres dels últims temps.

Per descomptat, el finançament és un problema important però no és la principal causa de la disminució de vendes dels darrers anys, hi ha molts altres que conjunturalment ens han conduït a aquesta situació.

¿Creu que hi ha algun segment industrial que serà el que lideri la millora del sector de la injecció a Espanya?

Realment és difícil pronosticar quin sector va a impulsar definitivament el mercat a Espanya. El normal i el més desitjat seria que tots els sectors posessin el seu gra de sorra per aconseguir aquesta millora.

Si en peces fàcils ja no es pot competir amb països més barats, què ha de fer el injectador espanyol? Més automatització de processos? Més integració de funcions?

L'única manera de competir amb països més barats és invertir en maquinària tecnològicament avançada i, per descomptat, en l'automatització dels processos de fabricació per obtenir una major producció amb cicles més ràpids i, si és possible, amb major qualitat d'acabats al menor cost . Òbviament qualsevol inversió en R + D serà sempre benvinguda i positiva. D'aquesta manera es pot desbancar a qualsevol competidor estranger. És molt important que el transformador pugui veure aquesta possibilitat real.

Empreses o entitats relacionades

Raorsa Maquinaria, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

  • Newsletter Plástico

    18/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iPlastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis