Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tuberías de plástico, apuesta de futuro en la jornada celebrada en Valencia

Canonades de plàstic, aposta de futur en la jornada celebrada a València

08/11/2010

8 novembre 2010

Prop de dos-cents professionals del sector de la conducció de l'aigua van assistir a la jornada a València
Prop de dos-cents professionals del sector de la conducció de l'aigua van assistir a la jornada a València.

La regidora de Qualitat Mediambiental de l'Ajuntament de València, María Àngels Ramon-Llin, ho va deixar clar: "Les canonades plàstiques permeten estalvis energètics molt importants, evitant pèrdues d'aigua i millorant l'eficiència en el binomi aigua-energia de les xarxes". D'aquesta manera l'edil es va posar del costat dels defensors de les canonades plàstiques en la jornada organitzada a la ciutat.

Des Aimplas (Institut Tecnològic del Plàstic) es va posar de relleu la capacitat del plàstic per aconseguir una major estanquitat de les canonades, l'estalvi de material en tubs estructurats, la seva resistència química i fàcil instal lació.

Aigües de Valencià a destacar que els beneficis del plàstic en la fabricació de canonades ha propiciat que aquest sigui el material d'una quarta part de la xarxa de canonades de la ciutat. Per ASETUB (Associació Espanyola de Fabricants de Tubs Accessoris Plàstics) l'ús d'aquest producte flexible permetria fer front a alguns problemes, ja que "més del 80% dels errors en les xarxes es deuen a defectes en error".

Empreses o entitats relacionades

AIMPLAS - Instituto Tecnológico del Plástico
Asociación Española de Fabricantes de Tubos y Accesorios Plásticos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

  • Newsletter Plástico

    05/09/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis