Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La K 2010 exhibirá la nueva gama de inyectoras híbridas de BMB
BMB: pavelló 13, estand A33

La K 2010 exhibirà la nova gamma d'injectores híbrides de BMB

Redacció Interempreses07/10/2010

7 octubre 2010

El fabricant italià BMB, comercialitzat a Espanya per Maquinària Termo Plàstic ( MTP ), mostrarà a la K 2010 la seva última novetat en injecció: la nova sèrie eKW Hybrid, composta per equips híbrids de funcionament totalment elèctric, excepte el moviment d'injecció, que es realitza de forma hidràulica.

Amb la presentació de la nova sèrie eKW Hybrid, BMB ha redefinit completament el concepte de les màquines híbrides que, fins ara, eren bàsicament equips hidràulics amb unitats de cargol elèctric. La sèrie eKW és de funcionament completament elèctric, excepte el moviment d'injecció, que es realitza a través d'acumuladors hidràulics.

Aquesta nova sèrie, disponible amb forces de tancament de 200 a 1.500 tones, ha estat desenvolupada per satisfer la creixent demanda d'estalvi energètic, però sense perdre la capacitat de rendiment dels cicles ràpids de les màquines elèctriques.

Les màquines d'eKW Hybrid combinen a la perfecció els avantatges de la sèrie eKW de màquines totalment elèctriques, en termes de consum d'energia, d'emissions de so, de precisió i neteja, amb la velocitat i les prestacions d'injecció de les màquines de la famosa sèrie hidràulica\1kW\2

Model eKW 70Pi-7000 Hybrid
Model eKW 70Pi-7000 Hybrid.

Les innovacions de la sèrie eKW Hybrid incorporen la unitat de tancament de la seriï\1kW\2patentada a nivell mundial, la geometria particular del qual elimina una possible desviació durant la fase d'injecció.

La unitat d'injecció de les màquines eKW està composta per un cargol de recirculació de rodets planetaris amb una gran capacitat de càrrega que opera en bany d'oli i és accionada per motors Torque. Els moviments de plastificació i injecció es porten a terme mitjançant dos motors sincrònics acoblats: el primer motor realitza el moviment d'injecció i el segon, el de rotació. La modalitat de comandament és directa, sense cap òrgan de transmissió. Per tant, no hi ha pèrdues en el rendiment pels moviments, obtenint excel lents dinàmiques amb parells alts a baix nombre de revolucions. Els motors són refredats per líquid i permeten cicles molt ràpids sense reescalfaments.

Tots els motors utilitzats en les màquines eKW són accionats i governats per un control numèric CNC per a màquines-eina. Els accionaments, connectats entre ells, recuperen l'energia de frenada, augmentant l'eficiència energètica del sistema.

El sistema, completament integrat amb les funcions d'accionament i control, fa simple la recerca dels paràmetres establerts i el respecte total de tots els valors del cicle de treball.

El procediment de configuració dels paràmetres ha estat notablement simplificat i requereix només 3 valors: posició, velocitat i força. De la resta s'encarrega la màquina, aconseguint els paràmetres establerts amb una precisió centesimal, regulant automàticament les acceleracions i desacceleracions.

L'equip compta amb una pantalla tàctil de fàcil ús
L'equip compta amb una pantalla tàctil de fàcil ús.

Exemple pràctic

Una injectora eKW 45pi/3450 Hybrid amb una motlle de 12 cavitats per a gots i amb un cicle de 3,9 segons, inclòs el robot d'extracció, consumeix 45,4 kW / h. Per tant, un consum específic de 0,34 kW / kg davant els 0,7 kW / kg d'una màquina hidràulica amb unitat de cargol elèctrica per plastificació.

Empreses o entitats relacionades

Maquinaria Termo Plásticos, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    05/09/2024

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.Plastics & Rubber

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis