Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Maquinaria de Toyo para fabricación de cavidades, en la K 2010
Toyo: pavelló 13, estand D90

Maquinària de Toyo per a fabricació de cavitats, en la K 2010

Redacció Interempreses30/09/2010

30 setembre 2010

Durant l'exhibició de la fira K 2010, que se celebrarà a Düsseldorf entre els dies 27 d'octubre i 3 de novembre, Toyo-Hitachi, empresa representada a Espanya per raors, exposa dues màquines d'alta producció completament elèctriques: les Si-280IV de molt alta velocitat per a cicles curts, enfocades principalment al mercat del packaging.

A l'estand de Toyo-Hitachi, empresa representada a Espanya per raors , es podran contemplar dos muntatges de màquines del grup Hitachi, en unes exhibicions efectuades en col·laboració amb prestigiosos fabricants de motlles i automatismes de Suïssa, Canadà i Suècia.

La primera de les aplicacions consistirà en la fabricació de 64 cavitats de taps en polietilè extrets de l'interior de la injectora per un robot antropomòrfic de la signatura ABB, el qual els dipositarà sobre un automatisme ultraràpid de visió artificial per a la comprovació dels mateixos i posterior ordenació i embalatge, tot aquest procés en un reduït cicle de 4,5 segons.

Màquina Toyo SI-850IV
Màquina Toyo SI-850IV.

La segona automatització estarà composta per un altre robot antropomòrfic de la signatura ABB, produint quatre cavitats de tapes d'envasos en polipropilè, personalitzades i etiquetades amb el sistema "In Mould Labeling" (IML). Les tapes seran extretes de l'interior del motlle pel propi robot, que al seu torn publicarà l'etiquetatge personalitzat per a posteriorment formar apilaments sobre una cinta transportadora. El cicle d'aquest procés també serà en 4,5 segons.

D'altra banda, una injectora d'Hitachi Group Toyo podrà contemplar a l'estand d'una prestigiosa firma de motlles i càmeres calents, perquè aquesta pugui fabricar preformes de PET mitjançant una màquina Toyo Si-280IV-PET.

Empreses o entitats relacionades

Raorsa Maquinaria, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

  • Newsletter Plástico

    18/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iPlastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis