Opinió / Entrevistes Info Opinió / Entrevistes

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Alberto Garrido, Negri Bossi
"A l'energia cal dedicar una atenció especial"

Entrevista a Alberto Garrido, Negri Bossi

Redacció Interempreses19/02/2010

19 febrer 2010

Després de la celebració de la ja tradicional reunió de proveïdors d'injectores, Interempreses-Plàstics Universals ha volgut conèixer l'opinió dels principals subministradors espanyols sobre qüestions actuals que preocupen el sector al nostre país.
Alberto Garrido, Negri Bossi
Alberto Garrido, Negri Bossi .

La reducció del consum de les màquines és una de les tendències de les que més es parla. És una simple moda o realment el transformador de plàstics espanyol calcula amb rigor els seus costos de producció incloent el consum energètic?

Sens dubte, l'especial situació econòmica que estem vivint i el fort augment de la competència des dels països del nostre entorn i també de manera molt intensa dels països asiàtics, obliga que tots els industrials-i la indústria del plàstic no és una excepció - estudiïn i prenguin mesures per millorar la seva competitivitat. Un dels objectius primordials és la reducció dels costos de producció. A l'energia, que suposa un percentatge considerable d'aquests costos i el valor continuarà augmentant, cal dedicar una atenció especial.

Aquesta necessitat d'estalviar en la factura energètica és un concepte que va començar a valorar fa algun temps de manera reduïda però que en els darrers anys ha anat creixent l'interès per ell a la vista dels increment que s'han anat produint. Estic segur que aquest interès per la reducció del cost energètic augmentarà de forma molt important i immediata. Com s'aconsegueix això en el nostre sector en el procés de transformació? Mitjançant l'ús de noves tecnologies i, especialment, de les màquines d'accionament elèctric o les híbrides, que proporcionen un equilibri i versatilitat òptims.

Parlar del futur és complicat. Però, s'atreveix a descriure el panorama de la indústria dels plàstics espanyola el 2015?

La situació que estem vivint no es perllongarà de manera indefinida i en un termini més o menys curt termini ha d'iniciar-se una reactivació, però difícilment tornarem als creixements dels feliços anys anteriors. El transformador que superi l'actual crisi i que vulgui tenir un futur haurà de canviar i disposar d'una tecnologia de producció renovada i capdavantera, i automatitzar al màxim els seus processos de treball. A més, haurà d'oferir productes d'alt valor afegit per les seves aplicacions d'avantguarda, mantenir aquesta filosofia de manera constant, disposar de personal qualificat i, el que és molt important en tots els sectors, donar un servei de primera classe als seus clients, col·laborant amb ells en el desenvolupament de nous productes i aplicacions.

Els seus principals arguments de venda el 2010 posaran en primera línia assumptes relacionats amb els costos o amb la tècnica de la injecció?

La tecnologia de primer nivell i la reducció dels costos dels equips són ja una exigència dels industrials plàstics, com ho són també en qualsevol sector. La nostra voluntat per a l'any 2010 és continuar millorant i desenvolupant nous equips, aquilatando al màxim els costos però tenint en compte que el que al final importa és facilitar una eina que, tot i valorant la inversió, ofereixi els millors costos de producció i una excel lent qualitat de l'article fabricat. Sense oblidar una cosa que per a nosaltres ja és una doctrina: donar als nostres clients el millor i més àgil suport que puguin necessitar.

Empreses o entitats relacionades

Negri Bossi, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    04/07/2024

  • Newsletter Plástico

    27/06/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberFundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis