Opinió / Entrevistes Info Opinió / Entrevistes

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Roberto Feltrer Polo, Maquinaria Termo Plástico
"El mercat farà una selecció amb els transformadors que apostin per les noves tecnologies"

Entrevista a Roberto Feltrer Pol, Maquinària Termo Plàstic

Redacció Interempreses19/02/2010

19 febrer 2010

Després de la celebració de la ja tradicional reunió de proveïdors d'injectores, Interempreses-Plàstics Universals ha volgut conèixer l'opinió dels principals subministradors espanyols sobre qüestions actuals que preocupen el sector al nostre país.
Roberto Feltrer Polo, Maquinària Termo Plàstic
Roberto Feltrer Polo, Maquinària Termo Plàstic .

La reducció del consum de les màquines és una de les tendències de les que més es parla. És una simple moda o realment el transformador de plàstics espanyol calcula amb rigor els seus costos de producció incloent el consum energètic?

Sens dubte, la reducció en el consum energètic és una realitat. El transformador ha de ser conscient que amb les noves tecnologies i l'ús de màquines elèctriques o híbrides l'estalvi energètic pot anar el 20 i el 60%, respecte a les convencionals.

Parlar del futur és complicat. Però, s'atreveix a descriure el panorama de la indústria dels plàstics espanyola el 2015?

Per poder subsistir, el transformador haurà d'incorporar noves tecnologies i automatitzar la producció per reduir costos. Creiem que el mercat malauradament farà una selecció amb els transformadors que apostin per aquesta tendència.

Els seus principals arguments de venda el 2010 posaran en primera línia assumptes relacionats amb els costos o amb la tècnica de la injecció?

Actualment, la nostra representada aposta per la nova tecnologia, que comporta també un estalvi econòmic en qüestió de costos. Aquest és un dels nostres principals arguments de venda.

Empreses o entitats relacionades

Maquinaria Termo Plásticos, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    05/09/2024

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.Plastics & Rubber

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis