Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Un sistema de transporte para cada situación
Virginio Nastri compta amb un extens catàleg de cintes, separadors de colades i dispositius d'emmagatzematge i empaquetat de peces de plàstic

Un sistema de transport per a cada situació

Redacció PU30/11/2009

30 novembre 2009

La firma italiana Virginio Nastri, empresa representada a Espanya per raors Maquinària , desenvolupa des de fa més de 35 anys sistemes de transport, així com separadors de colades i altres dispositius d'emmagatzematge i empaquetat de peces de plàstic. A continuació, es mostren les principals aportacions d'aquesta empresa al sector.

En l'actualitat, Virginio Nastri, que desenvolupa sistemes de transport adaptats a les necessitats de cada un dels múltiples processos de fabricació que es poden trobar al mercat, divideix la seva oferta en tres grans línies de producció: Standard Line, Custom Line i Automation line.

Standard Line

Com a principal característica de les cintes transportadores de la línia estàndard cal destacar el seu nou sistema modular d'acer 'SMS', que dota a aquesta màquina d'una gran robustesa i versatilitat pel que fa al posicionament de motors, tremuja de recepció i proteccions. Així, ofereix la possibilitat d'implementar en una mateixa cinta transportadora un separador de colades o bé ampliar la seva longitud en un futur, només afegint més seccions i substituint la banda de transport.

Una altra característica important és la incorporació de transmissions directes d'alt rendiment 'HPT' lliures de manteniment i muntades amb suports autocentrante fabricats en acer i en poliuretà per obtenir la millor fricció possible.

Pel que fa a les bandes transportadores, la línia estàndard està proveïda d'un pigment especial anomenat 'MVC', que permet obtenir el màxim control visual sobre les peces de plàstic que circulen sobre ella. Aquesta banda està fabricada de PVC de color verd resistent a temperatures de 60 ° C.

Són moltes les opcions que es poden incorporar a aquestes cintes: es pot triar entre velocitat fixa o variable, canviar el color de la màquina o de la banda; adaptar el tauler de control a les necessitats i costums de cada client o instal lar qualsevol adaptador o dispositiu que es requereixi, depenent de l'aplicació.

Virginio Nastri, si Standard Line, ofereix una gran varietat de models les característiques es poden observar a continuació.

Imagen

Model CL

El model CL és un tipus de cinta plana inclinada amb tremuja de recepció, construïda amb suports telescòpics i aletes en la banda per l'ascensió del producte des de la caiguda de peça d'una injectora fins a una caixa o un altre element d'emmagatzematge. El seu angle d'inclinació és regulable de 0 a 35 º i ofereix la possibilitat d'extreure la tremuja de recepció d'una manera senzilla per poder utilitzar aquesta cinta com una cinta plana horitzontal. Porta incorporats faldons laterals per evitar la caiguda del producte durant el seu recorregut sobre la banda.

Imagen

Model PNL

La cinta transportadora PNL és un model de cinta plana dissenyada especialment per a la recepció de peces des d'un robot o manipulador. Porta incorporats uns suports ajustables que permeten regular l'altura de la banda de 460-1260 mm des del terra. També pot ajustar amb un angle de 0 a 25 º i pot portar insta faldons laterals per evitar que el producte caigui durant el recorregut sobre la cinta. De manera opcional, es pot subministrar amb protecció de seguretat per robot 'CPR'.

Imagen

Model CB

El model CB és una cinta inclinada amb una part horitzontal a la part inferior proveïda de tremuja de recepció on es dipositaran el producte provinent de la injectora. La tremuja de recepció es pot canviar de costat o eliminar de forma molt senzilla per poder posar la cinta transportadora en ambdues direccions, no estan obligats a instal lar la banda sempre en una posició en concret. La cinta transportadora és regulable en alçada mitjançant un sistema de bomba hidràulica que, amb una simple maneta, es pot pujar i baixar tot el cos de la cinta, per així poder acoblar a la zona de recepció degudament. També està proveïda d'aletes per a permetre l'ascensió dels productes dipositats sobre ella.

Aquest model de cintes transportadores abasta una gran família de possibilitats. A més del model CB, també pot subministrar el model CBS, amb característiques similars però amb una articulació en l'angle que permet inclinar la banda de 0 a 35 º. Tampoc cal oblidar el model CBD, el qual es subministra normalment amb separador de colades i es caracteritza perquè en la seva part superior s'ha incorporat una zona plana horitzontal. Una combinació d'aquests dos submodels anteriors és possible amb la incorporació del model de cinta transportadora CBDS.

Imagen

Model SV

El model SV permet baixar les peces de plàstic des d'una altura considerable fins a una safata o taula instal·lada més avall. Aquesta cinta transportadora és apropiada per a aquelles aplicacions en les quals un robot ha de deixar el producte a una alçada superior a l'habitual i es necessita fer-ho baixar fins al lloc de treball de l'operari. La banda consisteix en una zona horitzontal on descarregaria el robot i una altra inclinada a 35 º, la qual va sustentada amb suports telescòpics. Pot subministrar-se amb aletes a la banda per evitar que rellisqui el producte.

Imagen

Models VRA i VRB

Les cintes transportadores VRA i VRB són cintes especials que estan proveïdes a la part inferior d'una bassa especial per a la refrigeració de les peces de plàstic. Aquestes cintes transportadores estan construïdes amb acer inoxidable i estan proveïdes d'aletes a la banda per facilitar l'ascensió del producte. La bassa està equipada amb un dispositiu de drenatge per a canalitzar un possible desbordament, un tap per facilitar la descàrrega de l'aigua de refrigeració i també està preparada per a la connexió amb alguna màquina de refrigeració. El model VRA també porta incorporada una banda extra a la part superior de la bassa amb la finalitat de submergir i traslladar les peces de plàstic que, per les seves característiques físiques, suren.

Imagen

Models SAV i SAB

Els models SAV i SAB són unes màquines separadores de colades d'acer inoxidable muntades sobre suports telescòpics i adaptables a les cintes transportadores. Aquests separadors consisteixen en uns cilindres metàl·lics amb espai regulable entre ells que, mitjançant rotació o vibració, separen les colades de la peça principal.

Imagen

Models SAP, SAR i SAS

Aquests equips són separadors de colades convencionals que van units a la cinta transportadora. El model SAP és de tipus hèlix i el SAR i el SAS són de tipus espiral. Cal destacar que el model SAS és independent de la banda transportadora. Va instal lat sobre suports i es pot adquirir amb l'opció d'un deflector per redirigir les peces a caixes de menor mida.

Custom Line

La gamma Custom Line inclou qualsevol tipus de cinta transportadora per a qualsevol requisit dels clients
La gamma Custom Line inclou qualsevol tipus de cinta transportadora per a qualsevol requisit dels clients.

El departament tècnic de Virginio Nastri pot dissenyar qualsevol tipus de cinta transportadora per a qualsevol requisit dels clients: cintes transportadores per a alimentació i articles sanitaris, per granulat i pols, per penjar al sostre de la instal lació, així com bandes per embotelladores, carrils de rodets i bandes metàl·liques. Així, els enginyers de la companyia poden projectar qualsevol tipus d'aplicació que tingui a veure amb el transport. A més, l'equip tècnic pot construir i instal·lar-lo al lloc de destinació.

Automation Line

Automation Line és una gamma de productes pensada per facilitar el treball tant de paletització com d'emmagatzematge. Es tracta d'una línia de productes que divergeix lleugerament del que serien les cintes transportadores.

Imagen

Model CM

El model CM és un mesclador de material, la ànima està composta d'un eix central instal·lat a l'interior d'un cilindre que permet homogeneïtzar millor la barreja de material. Aquest aparell està muntat sobre suports telescòpics i disposa d'una obertura a la part inferior per a la descàrrega del plàstic. La coberta superior es pot treure fàcilment per permetre una neteja de l'interior més ràpida i còmoda. Porta incorporat una presa d'aspiració per extreure el material amb un alimentador automàtic.

Imagen

Model BIL

El model BIL és un separador de producte o peça dolenta. La injectora li envia la senyal d'injecció defectuosa i un cilindre pneumàtic intervé perquè la peça dolenta no caigui en la caixa del producte conforme. Aquest aparell està fabricat amb una estructura d'alumini i una tremuja d'acer inoxidable. Es pot adquirir muntat directament sobre l'estructura de la cinta transportadora o bé independent.

Imagen

Model CPS

El model CPS consisteix en un carrusel que va girant gradualment a mesura que es van omplint els recipients que sobre ell es dipositin. Es pot adquirir amb cèrcols portasacas o bé simplement amb una simple base per col·locar caixes. Té capacitat de 4, 6 o 8 posicions, depenent del model a triar.

Imagen

Model NDP

NDP és una cinta transportadora dissenyada especialment per a distribuir el producte en diverses localitzacions, bé perquè el producte es reparteixi sobre caixes o per repartir en altres tantes cintes transportadores. Aquesta cinta s'instal sobre suports ajustables i els mecanismes d'actuació estan fabricats amb acer inoxidable.

Imagen

Model Filler

El dispositiu Filler és un paletitzador automàtic, inventat i patentat per Virginio Nastri per a l'emmagatzematge de peces de plàstic en recipients de diferents mides, material o forma. Es tracta d'un invent revolucionari, comparat amb els altres sistemes de paletització, que facilita la distribució dels productes sobre un palet o base d'emmagatzematge.

Empreses o entitats relacionades

Raorsa Maquinaria, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

  • Newsletter Plástico

    18/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iPlastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis