Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fabricantes españoles donan máquinas al Cantre Català del Plàstic

Fabricants espanyols donen màquines al cantro Català del Plàstic

01/03/1995


Fabricants espanyols donen màquines al Centre Català del Plàstic


Els fabricants espanyols de maquinària d'injecció Construccions Margarit i Mateu & Solé han fet donació de maquinària i equips al Centre Català del Plàstic (CCP), organisme en procés de constitució i creació, per un valor proper, en ambdós casos, als 20 MPTA. Per la seva banda, IQAP Lab no ha realitzat pròpiament una donació del material de laboratori de la seva producció, sinó ofert al CCP una reducció de preus excepcional.
En un senzill acte a la seu de Construccions Margarit, al qual van assistir Ignasi Farreras, subdirector general d'indústria de la Generalitat de Catalunya, Antonio Martínez, director general del CCP, i Julio Mohedano, director general d'AMEC (organització a la qual pertany l'associació espanyola de fabricants de maquinària per a plàstic i cautxú imapc), Carmen Margarit, presidenta i directora general de la companyia, va ratificar el seu compromís de col·laboració amb el CCP que, segons va afirmar, és compartit pel seu soci tecnològic Japan Steel Works (JSW) ( vegeu Plàstics Universals núm 30, pàg. 50). No només amb el CCP, sinó que també està previst col·laborar amb elTaller d'Injecció de la Indústria dels Plàstics (TIIP) de la Universitat de Saragossa. Esmentar també la pròxima obertura d'una delegació comercial de Margarit a Gran Bretanya, com a plataforma per a la seva expansió europea.
L'acte va donar també ocasió per debatre, i exposar als representants de l'administració, algunes de les problemàtiques que afecten els fabricants espanyols de maquinària. Entre elles, el fet que l'adhesió d'un nombre creixent de transformadors a grups internacionals provoca el canvi de proveïdors des dels subministradors habituals, espanyols en molts casos, cap a subministradors del país al qual pertany el capital majoritari. També, els problemes de crèdit a clients, en particular pel que fa al mercat sud-americà, que obliga en molts casos a establir crèdits irrevocables per tal d'evitar un finançament per part del propi subministrador que no sempre arriba a bon terme.
Antonio Martínez va descriure la situació actual del CCP assenyalant, d'una banda, la seva vocació, no només d'abast català, sinó també espanyol (en la seva constitució han participat associacions d'àmbit nacional) i internacional i, per altra, que els objectius delCCP no es limiten a la formació, sinó també a promoure un centre de demostracions, promoció comercial, etc. Per la seva banda, Julio Mohedano va celebrar que el CCP estigui sent equipat amb maquinària espanyola.
Els equips donats per Margarit consisteixen en una màquina d'injecció sèrie Europa model JM-110, preparada per a formació i àmpliament equipada amb equips auxiliars, així com una màquina M-80. La signatura es compromet, així mateix, a anar substituint el material en funció de la pròpia evolució tecnològica d'aquest.
Ofereix a més col·laboració tècnica al CCP per part d'enginyers de Margarit, així com la possibilitat de visitar les seves instal·lacions quan el CCP ho cregui oportú. En contrapartida, el CCP permetrà Margarit realitzar a les seves instal·lacions els cursos de formació que ofereix als seus clients, així com conferències, presentacions de productes i sistemes de producció, i ús dels equips de R + D del CCP.
Recordem que en la constitució del CCP han participat institucions del renom de ANAIP (Confederació Espanyola d'Empresaris de Plàstics), CEP(Centre Espanyol de Plàstics), així com la universitat i institucions autonòmiques i estatals.

 

Empreses o entitats relacionades

AITIIP Centro Tecnológico
Asociación Española de Fabricantes de Maquinaria para Plástico y Caucho
Centre Català del Plàstic
Centro Español de Plásticos
Plastics Europe Ibérica

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

  • Newsletter Plástico

    18/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iPlastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis