Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Vicente Aguilera (STA) echa de menos una estrategia tecnológica en el sector de la automoción

Vicente Aguilera (STA) troba a faltar una estratègia tecnològica en el sector de l'automoció

19/06/2003

19 juny

El president de la Societat de Tècnics d'Automoció (STA), Vicente Aguilera, va afirmar ahir que troba a faltar una "visió espanyola" i una "estratègia tecnològica" del Govern Central sobre el sector d'automoció. Aguilera va ser un dels ponents de luxe de les 8 ª Jornades de Plàstics en Automoció que va inaugurar avui el Centre Espanyol de Plàstics a Barcelona el 18 de juny.
Aguilera ha recordat que no hi ha cap projecte d'inversió que incrementi la capacitat de producció a Espanya, que va arribar al seu punt àlgid l'any 2000. Des de llavors, el nostre país ha passat del cinquè al setè lloc en producció mundial d'automòbils a favor de Corea i la Xina. S'espera a més que la Xina ocupi en breu el quart lloc desplaçant a França. Com a punts positius va citar el fet que pràcticament tots els grans fabricants del sector tenen presència a Espanya i que la producció realment s'ha mantingut en nivells similars a 1999.

Segons Aguilera, que va parlar del "futur dels plàstics en l'automoció", el mercat actual d'automòbil és molt madur i tendeix a la concentració ia la diversitat de models, el que encareix el preu de cada automòbil. Per Aguilera, els desenvolupaments futurs tendirà a la seguretat i el confort, les noves tecnologies de la comunicació i la sostenibilitat, el que al seu torn, incrementarà l'ús de plàstics en els automòbils.

A la inauguració de les jornades va assistir també el director general d'Indústria de la Generalitat, Antoni Gurgui, que va recordar que la Generalitat segueix considerant aquest sector com "estratègic" i va qualificar de "moda" el fet que els fabricants d'automòbils optin actualment per invertir en Europa de l'Est.

Aquestes jornades han estat presidides per primera vegada per l'actual president del CEP, Albert Moreno, que va voler agrair l'esforç que han realitzat tots els membres de l'associació i especialment l'anterior president, Josep Lloria. Per la seva banda, el president del Comitè de les Jornades, José Cuadra (de GE Plastics), va afirmar que es tracta "d'una de les més completes que hem organitzat mai". A les jornades, que acaben avui 19 de juny, s'han inscrit 265 persones.

Empreses o entitats relacionades

Centro Español de Plásticos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

  • Newsletter Plástico

    18/07/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis