Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Negri Bossi en Plast 2009
D36 sala 24

Negri Bossi en Plast 2009

Redacció PU02/03/2009

2 març 2009

Negri Bossi presenta els seus 'joies tecnològiques' al servei de la indústria termoplàstica: de la Síntesi BM Biraghi a les sempre més apreciades sèrie Canbio, Canbel, fins a la nova Janus.

Janus

Una àrea expositiva de més de 1.000 metres quadrats serà ocupada per la premsa VJ 370-2000 de la sèrie Janus, dotada de motlle subministrat per Schoeller Arca i proposta en una aplicació per a l'emmotllament dels contenidors alimentaris. Janus aprofita l'experiència de Negri Bossi en les línies de la oleodinàmica i del 'full electric', unint prestacions elevadíssimes amb baixos consums i facilitat de maneig i manteniment. Després d'haver realitzat una sèrie completament hidràulica seguida d'una sèrie completament elèctrica, Negri Bossi ha seleccionat desenvolupar la Janus. Una sèrie de màquines híbrides que suposen un enllaç ideal entre les dues tecnologies: actuadors elèctrics per al moviment de tancament motlle i per a la rotació del sense fi; oleodinàmics per a la fase d'injecció. La solució híbrida permet utilitzar l'actuador més adequat, oleodinàmic o elèctric, calibrant sobre el moviment específic, amb un resultat de procés més eficient, unit al més alt estalvi energètic. Precisa, silenciosa i performant, resultat d'una sàvia MIX entre experiència i innovacions, la VJ 370-2000 serà integrada amb el robot Flash S200 per a descàrrega, tall Materozza i paletització. Negri Bossi presenta a Milà el model VJ 900-6500 per a l'emmotllament de palet, integrat amb robot Flash S 300.

Canbio

També estarà present la sèrie Canbio, una sèrie revolucionària de premses, produïdes per Negri Bossi, que han innovat - gràcies a l'àmplia utilització de la tecnologia digital - el procés d'injecció del plàstic. Les màquines de la sèrie Canbio garanteixen una elevadíssima precisió en el model, conjugada a una elevada repetibilitat en el temps del procés. El sistema d'autoregulació de la força de tancament i gruix motlle permet a més una major velocitat i precisió de l'operació de regulació del motlle, evitant la intervenció per part de l'operador. Serà exposada el model 'multi injecció' V 550-2000-375H, per a l'emmotllament d'un element representatiu d'un panell protector de porta en tres materials, complet de motlle RS-MEM de Uniteam i integrat amb el robot Flash S 300.

CANbus

La VH 1200 de la sèrie BI Power, sorgeix de la gamma CANbus (Controller Àrea Network). L'empresa va posar a punt un sistema de control completament digital també en aquesta topologies de premses d'alt tonatge.

Les premses estan dotades d'un sistema integrat i modular de servo-bombes de cabal variable i inverter vectorial sobre la rotació del sense fi, per permetre la sobreposició òptima dels moviments fonamentals, mantenint constants les prestacions. Fiable i precisa, amb disseny extremadament innovador, amb l'elecció d'optar per un grup d'injecció bicilíndric que, pel que fa al injector en línia, té dimensions més reduïdes.

Per al maneig de l'estació de tall Materozza, ramats i flamejat, hi haurà el robot Gaiotto Shelf, subministrat per Gaiotto Automation.

Canbel

Canbel, la sèrie de màquines 'ful electricitat', representen l'última important innovació proposada per Negri Bossi per al sector de model, permetent una significativa reducció dels consums també respecte a les solucions hidràuliques més innovadores. Entre els principals plus de la màquina, en Plast 2009, serà presentat el model VE 160 per a aplicacions en el camp mèdic amb neteja d'emmotllament gràcies a la total absència de circuits hidràulics en pressió i la lubricació 'oculta'.

Síntesi

No podia faltar la premsa Síntesi 580-4900, de la marca BM Biraghi. Proposta amb motlle subministrat per Matess. La premsa funciona amb sistema d'emmotllament Low Density de GCR System, capaç de garantir una precisa regulació de la pressió i del temps de resposta (3,5 ms), a més de la localització de la rampa òptima de pujada i baixada de la pressió, per tal de modelar amb el percentatge d'alleugeriment desitjat. Capaç de rebre motlles també de grans dimensions sense renunciar a la flexibilitat garantida pels sistemes d'enganxament ràpid de l'extracció. Les premses de la sèrie síntesi exploten, pel que fa al grup hidràulic, un sistema de bombes de cabal variable amb control electrònic integrat de pressió i velocitat, amb garantia d'estalvi energètic molt elevat.

Empreses o entitats relacionades

Negri Bossi, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    04/07/2024

  • Newsletter Plástico

    27/06/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberFundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis