Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Engel amplía su gama de maquinaria Duo Pico
Amb un temps de cicle en buit de només 2,6 segons, és una de les màquines de dues plaques més ràpides del mercat

Engel amplia la seva gamma de maquinària Duo Pic

Redacció PU17/02/2009

17 febrer 2009

Màxima potència sobre poc espai. És el que identifica les màquines Duo de la marca Engel, distribuïda a Espanya per Helmut Roegele , des de fa anys. Amb la presentació de la nova Duo 500 Bec, Engel mostra els punts forts de les seves màquines grans també en la categoria de força de tancament de 500 tones. La gamma Duo Pic també està disponible en un total de sis dimensions de força de tancament, des de 450 a 700 tones i ofereix rendibilitat, mínim espai ocupat i temps de cicle elevadament curts.
En la categoria de força de tancament d'entre 450 i 700 tones, és on la Duo Pic de Engel respon, doncs és una màquina compacta, curta, ràpida i rendible. En detall això representa una mínima superfície ocupada i baix pes, gràcies al sistema de tancament compacte de dues plaques, màxima eficiència energètica i la millor relació preu-rendiment, així com baixos costos addicionals a causa del gran nombre d'equips opcionals inclosos en el volum estàndard de subministrament. D'altra banda, la Duo Pic és, amb un temps de cicle en buit de només 2,6 segons, una de les màquines de dues plaques més ràpides del mercat.
La Duo Pic de Engel es presenta ara amb 6 forces de tancament
La Duo Pic de Engel es presenta ara amb 6 forces de tancament.

Reducció del consum energètic

Gràcies al sistema hidromecànic, la màquina ofereix avantatges considerables en comparació a conceptes similars. A causa de la columna d'oli, bastant més curta en els coixins de pressió, es redueix el consum energètic, el temps de cicle i s'aconsegueix una força d'aguanti més elevada.

El disseny 'Wide Platen' i la màxima varietat pel que fa a l'alçada de muntatge de motlle (mínim 250 mm fins a un màxim de 1.100 mm), garanteixen una gran flexibilitat i un ampli ventall d'aplicacions. Des cobertes de tot tipus, suports, carcasses per fars, contenidors, caixes i tapes fins monitors TFT per a PC La Duo Bec està completament integrada en la família de productes Engel. Això significa: emmotllament per injecció com a solució de sistema. Així mateix, màquina, automatització, procés, manteniment i servei engranen perfectament.

La gamma Duo Pic es va introduir en el mercat el juliol de 2008 i ara s'ha ampliat per les forces de tancament 550, 600, 650 i 700 tones. D'aquesta manera, s'aconsegueix una màquina d'elevada precisió, ràpida, amb màxima eficiència de producció i una baixa inversió.

La Duo Pic de Engel convenç pel seu sistema de tancament compacte de dues plaques
La Duo Pic de Engel convenç pel seu sistema de tancament compacte de dues plaques.

Empreses o entitats relacionades

Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    04/07/2024

  • Newsletter Plástico

    27/06/2024

Enllaços destacats

Enfriadoras Inteco, S.L.U.Plastics & RubberFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis