Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Composites, plásticos biodegradables e innovaciones en inyección de piezas de plástico, a debate en las jornadas del Cep en Equiplast 2008
Plàstics Universals - Interempreses va ser el mitjà col·laborador de sengles trobades

Composites, plàstics biodegradables i innovacions en injecció de peces de plàstic, a debat en les jornades del Cep a Equiplast 2008

Redacció PU16/12/2008

16 desembre 2008

El Centre Espanyol del Plàstic (Cep) va organitzar, amb motiu de la fira Equiplast 2008, celebrada a Barcelona del 20 al 24 d'octubre, tres jornades tècniques sobre materials compostos, plàstics biodegradables i innovacions en injecció de peces de plàstics. Plàstics Universals - Interempreses participar en totes les ponències com a mitjà col·laborador. Així mateix, Ibon Linacisoro, director de Plàstics Universals - Interempreses, va formar part del comitè organitzador de la Jornada Internacional en Innovacions Tècniques en Injecció de Peces de Plàstic, dins de la qual va moderar un dels blocs.
Inauguració de les XIX Jornades Internacionals de Materials Compostos, organitzades pel Cep, a Equiplast 2008
Inauguració de les XIX Jornades Internacionals de Materials Compostos, organitzades pel Cep, a Equiplast 2008.
El dia 21 d'octubre es va fer la presentació de la primera edició de la Jornada Internacional de Plàstics Biodegradables, on es van presentar 14 conferències d'importants empreses d'aquest sector i en la qual es van tractar aspectes importants d'aquests materials que, si bé no són nous , representen avui en dia la recerca d'opcions ambientalment més amigables per al tractament de les deixalles.

La Jornada Internacional en Innovacions Tècniques en Injecció de Peces de Plàstic, celebrada també en la seva primera edició, es va realitzar el 22 d'octubre i va comptar amb 14 ponències l'objectiu central va ser presentar tècniques noves en la injecció que no només introdueixin millores en el procés, sinó que s'adopti la innovació com a mecanisme principal per continuar sent competitius en un mercat cada vegada més exigent.

Finalment, els dies 22 i 23 d'octubre es van celebrar, en la seva dinovena edició, les Jornades Internacionals de Materials Compostos, que representa la tradició d'un important sector del plàstic, i per a aquest any ha significat l'interès de molt professional jove per conèixer els avenços en aquesta àrea que "sempre s'ha caracteritzat per la seva constant evolució", segons expliquen des del Cep.

Més de 400 assistents

L'objectiu d'aquestes trobades va ser donar a conèixer els principals avenços en tres àrees d'interès per al sector: materials compostos, plàstics biodegradables i innovacions en injecció de peces de plàstic. Segons l'organització, més de 400 professionals del sector es van donar cita en les tres jornades, on es va poder escoltar i debatre amb 49 ponents tant nacionals com estrangers sobre els diferents tòpics tractats en cadascuna d'elles.
El director de Plàstics Universals-Interempreses, Ibon Linacisoro (a la taula, primer per l'esquerra)...
El director de Plàstics Universals-Interempreses, Ibon Linacisoro (a la taula, primer per l'esquerra), va moderar un bloc de la Jornada Internacional en Innovacions Tècniques en Injecció de Peces de Plàstic.

Empreses o entitats relacionades

Centro Español de Plásticos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

  • Newsletter Plástico

    18/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iPlastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis