Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nueve empresas españolas acuden a West Pack de la mano de Anaip

Nou empreses espanyoles van a West Pack de la mà de Anaip

03/03/2003

3 març 2003

La Confederació Espanyola d'Empresaris de Plàstics, ANAIP, va acudir, com per-gües de la indústria espanyola, a la nova edició de West Pack, la segona fira més important del sector de l'envàs i embalatge dels Estats Units, que s'ha celebrat a Anaheim (Los Angeles) del 19 al 21 de Febrer de 2003. La participació espanyola va reunir a nou empreses dedicades a diverses àrees d'activitat dins del sector de plàstics. Aquesta iniciativa promoguda per ANAIP i co-finançada per l'ICEX forma part del PAFI'03, Programa d'ANAIP per al Foment de la Internacionalització de les empreses de plàstics el 2003.

La West Pack, considerada la segona fira d'envasos dels EUA, després de la de Chicago, es va celebrar conjuntament amb l'Empastat, dedicada als plàstics i amb altres tres fires: Medical Design & Manufacturing (articles mèdics), Electronic West i Paci-fic Design & Manufacturing Show.

Els fabricants ubicats en l'àrea geogràfica sobre la qual irradia aquesta fira cobreixen el 29% del mercat EUA de cosmètica, el 24% d'alimentació, el 22% del mercat de productes de consum i el 50% d'electrònica, entre d'altres.

EUA és el mercat exterior més atractiu per als nostres plàstics fora de la UE. Encara que no viu el seu millor moment econòmic, les exportacions espanyoles de plàstics a EUA han augmentat durant el gener-setembre de 2002 un 32%. Les empreses que van integrar aquesta participació agrupada de ANAIP van ser:

· Condepols, SA: Sacs de ràfia de PP i Big-bags de PP.

· Derprosa: Film de PP biorientat.

· Envasos Plàstics del Ter, SA (ENPLATER): Impressió de Film per buit-gravat.

· Fatecsa: Envasos cilíndrics d'elevat valor afegit per a productes de consum.

· FEIS: Film de PVC i PE retràctil, films barrera, impressió de film.

· Hergopas, SA: Equips perifèrics per a la fabricació d'envasos plàstics.

· Nudec, SA: Làmina de PET, PS i PMMA.

· Rosa Envasos, SA: Envasos per cosmètica.

· Saló Hispack: Fira d'envasos i embalatges de Barcelona

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Graphispack Asociación
Hispack - Fira de Barcelona
Plastics Europe Ibérica

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

  • Newsletter Plástico

    18/07/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis