Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El CEP empieza a preparar la jornada de “Plásticos en Automoción”

El CEP comença a preparar la jornada de "Plàstics en Automoció"

18/02/2003

18 febrer 2003

El Centre Espanyol de Plàstics (CEP) ha iniciat els preparatius per a l'organització de les VIII Jornades de Plàstics en Automoció, que tindran lloc del 18 al 19 de juny a Barceló Hotel Sants de Barcelona. Aquest és una trobada biennal que reuneix a empresaris i tècnics dels sectors d'automoció i plàstics, i que s'ha celebrat de forma ininterrompuda des de l'any 1984, amb una assistència habitual de més de 300 participants.

El principal objectiu d'aquestes jornades és donar a conèixer nous desenvolupaments, materials, processos i aplicacions, així com les possibilitats dels transformadors espanyols al servei de la indústria de l'automoció. Estaran dirigides a fabricants d'automòbils, components i indústria auxiliar, indústria transformadora de plàstics i centres de disseny, enginyeries, etc.

La jornada tindrà la col·laboració del Ministeri de Ciència i Tecnologia i del Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya, així com la participació d'entitats i empreses representatives dels sectors implicats.

Per a més informació:

www.cep-inform.es

Empreses o entitats relacionades

Centro Español de Plásticos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

  • Newsletter Plástico

    18/07/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis