Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a BM Biraghi logra incrementar sus ventas

BM Biraghi aconsegueix incrementar les seves vendes

12/02/2003

12 febrer 2003

En els últims temps, les notícies no són molt positives. El sector del plàstic, i particularment l'emmotllament per injecció, estretament lligat a altres com el de l'embalatge, el d'electrodomèstics i el de l'automòbil, s'ha vist afectat per un decreixement en la demanda.
A Itàlia a més, els esdeveniments de Fiat han tingut una gran repercussió fins i tot psicològicament de gran rellevància.
En una situació econòmica tan difícil, l'any 2002 BM Biraghi consolidar el seu camí positiva, segons ha informat la pròpia empresa. De fet, mentre a Itàlia el mercat de les màquines d'injecció va patir una reducció del 26,2% el 2001, BM Biraghi ha obtingut uns resultats en la venda de màquines d'injecció de +10,3% (el 2001 +14,7 %)
Altres dades: el percentatge de clients nous va ascendir al 22,7% i les reclamacions en garantia van baixar un 10%.
En BM Biraghi s'atribueix bona part de l'èxit a l'acord per formar part del grup SACMI a través de l'empresa controlada Negri Bossi, i constituir així la primera companyia italiana dedicada a la construcció de màquines per a la transformació de material plàstic.
El grup SACMI amb una facturació de 580 milions d'euros i 1800 empleats (dades de l'exercici 2001), és líder mundial en la producció de màquines i instal·lacions per a la producció de la ceràmica, màquines i instal lació per al sector de les begudes i envasos i compta amb el 60% del capital accionarial de Negri Bossi.
Això ha permès a BM reforçar-se en el mercat italià i una major presència en els mercats internacionals, accelerant significativament el procés de creixement que va començar fa alguns anys i que el va portar el 2001 a assolir un resultat veritablement positiu aconseguit en un any molt difícil en el sector de les màquines d'injecció.

Empreses o entitats relacionades

Negri Bossi, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    04/07/2024

  • Newsletter Plástico

    27/06/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberFundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis