Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Helmut Roegele presenta las nuevas máquinas Engel
Engel duo 500, Engel i-max i Engel Speed exposades a Equiplast 2008

Helmut Roegele presenta les noves màquines Engel

Redacció PU02/10/2008
L'empresa Helmut Roegele és representant a Espanya de diverses marques, especialment de Engel (màquines d'injecció, robots i motlles), per això, no ha volgut deixar passar l'oportunitat d'exposar a Equiplast les noves màquines d'aquesta marca.

Engel duo 500 pic

L'Engel duo 500 bec ofereix els punts forts de les màquines grans en la força de tancament 500.

El poc espai ocupat i el reduït pes, a través del sistema de tancament de dues plaques, aporten una gran eficiència energètica i un temps en buit de només 2,6 segons.

En l'Equiplast la duo 500 bec produeix una carcassa de moto BMW.

Un altre punt important a ressaltar en la màquina és el robot lineal Engel ERC 33-F. Es tracta d'un robot lleuger i compacte per la seva optimització en pes i mecànica. La gran estabilitat que ofereix s'aconsegueix per l'elevada dinàmica dels seus accionaments. El nou sistema de comunicació entre màquina i robot IO i BUS garanteixen temps curts de comunicació i reacció.

Engel e-max

La nova Engel e-max, presentada per primera vegada a la K 2007, és una màquina que ocupa molt poc espai pel seu elevat nivell d'integració dels accionaments, també disposa d'una màxima precisió i seguretat de procés. La Engel e-max està dotada d'una alimentació central d'energia dels servo accionaments amb retroalimentació de l'energia de frenada directament a la xarxa. A la Equiplast Helmut presenta la Engel e-max 310/100 amb 100 t de força de tancament per a la producció d'una placa base elèctrica.

Engel Speed

Alt rendiment per a peces de parets fines, des del embalatge fins a la tècnica mèdica. Consta d'una potència d'injecció per a la més elevada producció, parets fines requereixen elevades potències en la producció.

El correcte concepte d'accionament i adequat equip tècnic garanteixen rendiments en la injecció. Per tal de garantir elevats rendiments en la injecció d'embalatge, es 'reinventar' la reconeguda unitat de tancament per genollera. Obtenint com a resultat un grup de tancament més ràpid, amb moviments altament harmònics acompanyats d'una precisió duradora sota canvis permanents de càrrega. Nous grups d'injecció In-line es converteixen en estàndard per a l'obtenció de potència i precisió d'injecció.

Engel Speed
Engel Speed.

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    04/07/2024

  • Newsletter Plástico

    27/06/2024

Enllaços destacats

Enfriadoras Inteco, S.L.U.Plastics & RubberFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis