Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Raorsa apuesta por las máquinas de ahorro energético
Noves sèries d'injectores Si-IV de Toyo i Energy de raors-Euroinj

Raors aposta per les màquines d'estalvi energètic

Redacció PU16/09/2008
L'estalvi energètic està de moda i és necessari, raors Maquinària presenta a Equiplast (Pavelló 6 - Stand D473) la seva gamma d'injectores la fi és el menor consum d'energia elèctrica sense deixar de banda les prestacions de les seves màquines.

Injectores Toyo totalment elèctriques

El fabricant japonès del grup Hitachi presenta de la mà de raors la seva quarta generació de màquines totalment elèctriques. Injectores que han tingut gran acceptació en el seu primer any d'introducció a Europa i que s'espera la mateixa acceptació per part del mercat espanyol. Amb una fabricació de més de 3.000 unitats anuals i una experiència en injectores elèctriques de més de 25 anys, Toyo, es consagra com un dels principals fabricants d'aquest tipus de màquines i com un dels fabricants que més inverteixen en la investigació i desenvolupament de les seves màquines. La nova sèrie Si-IV de les injectores Toyo ha estat el resultat de col·laboració del fabricant japonès amb la prestigiosa universitat de Kyoto. El seu nou disseny en el sistema de genollera en V transfereix als plats de la màquina una força centrada i equilibrada amb àmplies carreres d'obertura i altes velocitats. Gràcies a la tecnologia més moderna incorporada a aquestes màquines d'injecció s'aconsegueix un estalvi d'energia total de fins a un 80 per cent. Així mateix es caracteritzen pel seu baix nivell de soroll a causa del disseny de les transmissions que aconsegueixen una reducció del nivell sonor en tots els seus moviments de fins a 08/01 dB menys que qualsevol altra màquina elèctrica del mercat. Compten amb un ampli rang de força de tancament entre 30 i 850 tones. També es poden equipar amb grups d'injecció a la mida de cada necessitat ja que en cada model de màquina hi ha la possibilitat d'incorporar fins a tres grups d'injecció amb els seus respectius mides de cargol, destacant el grup 'Type-III' que pot arribar a velocitats d'injecció de fins a 1.000 mm / s.

Màquina Toyo
Màquina Toyo.

Injectores d'alta eficiència energètica (Sèrie Energy)

La sèrie Energy de la signatura raors-Euroinj serà presentada a Equiplast com l'evolució de les sèries D i BT que aconsegueix en aquestes injectores un menor consum en els processos de producció. Les millores introduïdes en aquesta màquina, produïda pel fabricant taiwanès Lien Yu, són ideals per al treball amb cicles amplis. Gràcies al nou sistema Siemens de control del motor, s'aconsegueix aprofitar al màxim els recursos energètics en l'accionament de la bomba, permetent detenir el motor en els temps morts del cicle de producció i aportant l'energia necessària d'acord amb els requisits de cadascun dels moviments de la màquina. Amb aquest nou sistema s'evita l'escalfament excessiu de l'oli hidràulic en no estar circulant en tot moment, col·laborant també en l'estalvi energètic del sistema de refrigeració.

La incorporació d'aquestes noves tecnologies a les injectores raors-Euroinj poden arribar a aconseguir un estalvi de fins a un 60 per cent a la seva factura d'electricitat.

Raors-Euroinj Energy
Raors-Euroinj Energy.

Màquines d'injecció raors-Euroinj híbrides

Inicialment el concepte de màquina híbrida s'aplicava únicament als models de la sèrie BT de la marca raors-Euroinnj, però els avantatges de l'accionament elèctric en el moviment de càrrega s'han estès a tots els models d'aquesta firma taiwanesa. Raors presentarà a Equiplast una màquina de la Sèrie-D amb el moviment de càrrega accionat, de manera simultània amb l'obertura del motlle, per un potent motor elèctric Siemens i amb acumuladors per al moviment d'injecció per tal de permetre unes pressions i velocitats d'injecció més elevades que la Sèrie-D estàndard reduint considerablement el cicle de màquina així com el seu consum en energia elèctrica i en refrigeració de l'oli hidràulic.

Raors-Euroinj Hibrida
Raors-Euroinj Hibrida.

Robots de fàcil maneig i gran robustesa Alfa-Robot

Com a complement a les màquines d'injecció, raors presentarà alguns dels seus robots de la signatura Alfa Robot. Robots que compten amb una excel lent velocitat d'operació, un maneig precís de les peces, un senzill control i gran robustesa. A més compten amb l'avantatge del servei d'Alfa Robot per adaptar els seus robots a cadascuna de les necessitats productives dels seus clients. A Equiplast podran contemplar un manipulador treu-colades del model Phoenix i un robot cartesià accionat en els seus tres eixos per servomotors.

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Raorsa Maquinaria, S.L.
Siemens, S.A. - Smart Infrastructure

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

  • Newsletter Plástico

    18/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iPlastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis