Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Equiplast 2008 reunirá a cerca de 300 expositores directos, el 26% procedente del extranjero
El Saló Internacional del Plàstic i Cautxú se celebrarà juntament amb Expoquimia i Eurosurfas

Equiplast 2008 reunirà prop de 300 expositors directes, el 26% procedent de l'estranger

Redacció PU01/09/2008
Un total de 285 expositors directes han confirmat la seva assistència a la nova edició de Equiplast , el Saló Internacional del Plàstic i Cautxú, que tindrà lloc del 20 al 24 d'octubre al recinte firal de Gran Via, i dels quals el 26 per cent procedeix de l'estranger. Alemanya i Itàlia són els països amb major representació a Equiplast 2008.

Equiplast, que es durà a terme en els pavellons 4 i 6 del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, reunirà en 19.687 metres quadrats nets d'exposició a les principals empreses del sector. El Saló Internacional del Plàstic i Cautxú se celebra conjuntament amb Expoquimia i Eurosurfas, convertint a Barcelona en la capital de la química aplicada de la Mediterrània.

Organitzada per Fira de Barcelona, Equiplast es celebra cada tres anys i presenta una completa mostra dels nombrosos subsectors existents dins de la indústria del plàstic i el cautxú: matèries primeres i additius, maquinària, equips i sistemes d'automoció, perifèrics, parts i components , motlles i matrius, productes semielaborats i acabats, mesura, control i automatització, maquinari i programari, medi ambient i reciclatge, seguretat laboral i industrial, recerca, desenvolupament i innovació, i subcontractació i serveis.

A més, Equiplast posarà l'accent en la celebració de jornades tècniques destinades als professionals del sector. Sota la coordinació del Centre Espanyol de Plàstics, es duran a terme una jornada sobre la innovació en la injecció del plàstic i una altra sobre bioplàstics, que estan registrant un elevat nivell d'inscripcions.

Imagen

Expoquimia 2008

Durant les mateixes dates, se celebrarà Expoquimia, que tindrà com un dels seus eixos més importants en aquesta edició la biotecnologia i serà la seu única a Espanya de l'exposició 'La Casa Química', organitzada pel Consell Europeu de la Indústria Química (CEFIC ) i en què es mostra com la química està present a les nostres llars per millorar la nostra qualitat de vida i contribuir al Desenvolupament Sostenible. "La Casa Química" presenta les solucions que aporta el sector químic per fer front al canvi climàtic frenant les emissions de CO2.

La innovació química permet que avui puguem reduir un 60 per cent el consum energètic dels nostres habitatges per produir calor o refrigerar, el 70 per cent del consum de llum, o instal lar finestres o pintures que produeixen llum i calor sense consumir energia.

La presència de l'exposició 'La Casa Química' li atorga un gran valor afegit i diferencial a l'edició de 2008 d'Expoquimia per a professionals i expositors i consolida que Barcelona es converteixi, amb la celebració d'aquest saló juntament amb Eurosurfas i Equiplast, a la capital de la química aplicada de la Mediterrània.

Eurosurfas

Un total de 118 expositors directes seran presents a la 23 ª edició d'Eurosurfas, el Saló Internacional de la Pintura i el Tractament de Superfícies, que tindrà lloc en els mateixos dies que Expoquimia i Equiplast a Fira de Barcelona. Aquest certamen de caràcter triennal comptarà amb una àmplia presència de la pintura industrial, sobretot la líquida, així com la pintura en pols i galvànica.

Eurosurfas 2008 ocuparà prop de 5.000 metres quadrats d'exposició neta al pavelló 3 del recinte de Gran Via en què estaran representades les principals empreses del sector tant a nivell nacional com internacional. Més de 30 empreses procedents de més de 20 països estaran presents en aquesta nova edició.

En la seva nova edició, Eurosurfas reunirà altres subsectors com a tractament de superfícies, pintures i vernissos, equips i instal·lacions per a la preparació de superfícies i aplicació de pintures, equips per al control, assaig, anàlisi i mesura, medi ambient i seguretat industrial i laboral, recerca, desenvolupament i innovació, serveis diversos i subcontractació, maquinari i programari. A més, Eurosurfas presenta un complet programa de jornades tècniques en les que posa un èmfasi especial en la qüestió mediambiental. Així, es duran a terme unes sessions sobre recobriments galvànics, medi ambient i un nou Congrés Eurocar.

Empreses o entitats relacionades

Centro Español de Plásticos
Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

  • Newsletter Plástico

    18/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iPlastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis