Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Vigo se prepara para la décima edición de Conxemar

Vigo es prepara per a la desena edició de Conxemar

27/05/2008

27 de maig de 2008

Conxemar 2008 , la X Fira Internacional de Productes del Mar Congelats, se celebrarà a Vigo els pròxims dies 7, 8 i 9 d'octubre de 2008. El certamen, que el 2007 va reunir 38.500 visitants, amb un volum de negoci de 1.200 milions d'euros, està dirigit als sectors de majoristes, importadors, exportadors, transformadors, fabricants, distribuïdors, frigorífics, maquinària, indústria auxiliar (fred, embalatges i plàstics, entre d'altres) i aqüicultura.

La fira està organitzada per l'Associació Espanyola de Majoristes, Importadors, Transformadors i Exportadors de Productes de la Pesca i aqüicultura un instrument d'unió en el sector del congelat al nostre país, que consta de 285 empreses.

L'objectiu principal d'Conxemar és representar i defensar els interessos dels seus associats en particular i del sector en general, tant en l'àmbit nacional com en l'europeu, on l'associació participa amb veu pròpia com a membre del Comitè Consultiu de Pesca d'Espanya. Així mateix, és membre de Cep (Comercialitzadors Europeus de Peix, amb seu a Brussel).

Empreses o entitats relacionades

Centro Español de Plásticos
Conxemar

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

  • Newsletter Plástico

    18/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.Plastics & Rubber

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis