Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Cep celebra el Encuentro de la Industria de Plásticos 2007
Tres empreses espanyoles reben els premis a la innovació, internacionalització i trajectòria empresarial

El Cep celebra la Trobada de la Indústria de Plàstics 2007

Redacció PU28/04/2008
El passat 15 de novembre es va celebrar la Trobada de la Indústria dels Plàstics 2007, en el marc de l'Hotel Avenida Palace de Barcelona, organitzat pel Centre Espanyol de Plàstics. A la vetllada van assistir 150 empresaris i professionals del sector del plàstic, i va ser una oportunitat de relacionar-se amb empreses d'altres àmbits o activitats diferents, ja que els participants provenen dels sectors de les matèries primeres, la maquinària, la transformació i la distribució.
Després de la benvinguda als assistents per part de Lluís Pérez, President del Centre Espanyol de Plàstics, Miquel Valls-President de la Cambra de Comerç de Barcelona-, va aprofitar per reflexionar sobre les tendències de mercat en aquests moments de canvi en el sector de les matèries plàstiques,. En general, la seva visió de la marxa de l'economia és optimista, amb un augment del 9,6 per cent de les exportacions totals catalanes des de gener de 2007. D'aquest creixement, un 1,4 per cent prové del sector del plàstic (que significa un increment en les exportacions de plàstics del 18 per cent respecte al mateix període de l'any 2006). Aquest augment de facturació del sector no ha significat un increment equivalent de la mà d'obra, per la qual cosa s'ha produït un augment de la productivitat.

La jornada va servir com a escenari per al lliurament dels Premis del Centre Espanyol de Plàstics, que estan establerts en tres categories: Innovació, Internacionalització i Trajectòria empresarial. Com ha indicat Genís de Tera, director del CEP, "no es buscava concedir els premis a empreses excepcionals sinó a empreses que es puguin considerar com a models per al nostre sector per haver sabut plantejar el seu futur, obrir els seus mercats i generar nous productes".

El Premi a la Innovació es va concedir a Intermas Nets SA, empresa transformadora dedicada a la fabricació de malles de plàstic per a gran varietat de mercats, i es va lliurar a Josep Torres, director general, que va realitzar un emotiu homenatge al difunt president de l'empresa, Lluis Beses Camps. Intermas Nets SA consumeix 25.000 t de plàstics en les seves 90 línies d'extrusió, i ha diversificat el seu producte en els sectors de l'embalatge, la jardineria, l'agricultura, la construcció, els drenatges i fins i tot en l'Aquaculture (cultiu i cria de mol·luscs).

Imagen
El Premi a la Internacionalització va ser lliurat al Grup Simon, i recollit pel seu director general Xavier Torra. El Grup Simon és un fabricant de material elèctric de presència internacional, i ha sabut respondre al desafiament de la globalització distribuint les seves filials i productes per tot el món. Actualment disposa d'una plantilla de 3.800 persones, de les quals el 60 per cent correspon a l'estranger. Especialment destacable és la iniciativa del Grup Simon per millorar l'educació dels nens en zones com Etiòpia, Perú i altres països del tercer món.

El Premi a la Trajectòria Empresarial correspondre al Grup Vemsa, i va ser rebut pel seu Conseller Delegat Joan Bofill. El Grup Vemsa té el seu origen l'any 1857, i des d'aleshores ha augmentat la seva presència internacional, la seva capacitat productiva i el desenvolupament de nous productes. El Grup Vemsa agrupa 12 empreses, de les quals 8 són a Espanya. La resta se situen a la Xina, Mèxic, Brasil i Eslovàquia. Entre altres productes, fabrica gran varietat de taps, aerosols, tapes de cosmètica i alimentació, casquets per a il luminació... amb una facturació de 110 milions d'euros. Joan Bofill va recordar amb afecte les 4 generacions de la seva família que han forjat l'esperit de l'empresa, amb clients internacionals en actiu que tenen l'origen en anys tan llunyans com 1.922.

Les tres empreses premiades coincideixen a ser espanyoles, amb presència industrial i de desenvolupament de producte al nostre país, i amb una projecció internacional important.

També es va aprofitar per homenatjar a José Quadra, col·laborador del Cep durant 20 anys i persona molt apreciada en el sector del plàstic, i el lliurament de Reconeixements a Quimidroga, SA (recollit per Antoni Cuadras) i Polimeri Europa Ibérica SA (recollit per Antonio Escala) pels seus 25 anys com a empreses associades al Cep.

Presents a la foto...
Presents a la foto: Premis i reconeixements Cep (d'esquerra a dreta)

Miquel Valls, President de la Cambra de Comerç de Barcelona, Josep Torres, director general d'Intermas Nets, SA, Antoni Cuadras, director d'àrea Polímers de Quimidroga, SA, José Cuadra, Col·laborador del Cep i Joan Bofill, Conseller delegat del Grup Vemsa , Lluís Pérez, President del Cep, Antonio Escala, President de Polimeri Europa Ibérica, SA, Genis de Tera, director del Cep, Xavier Torra, director general del Grup Simon.

Premis Cep (d'esquerra a dreta)  Lluís Pérez - President del Cep, Josep Torres - Director General de Intermas Nets, SA...
Premis Cep (d'esquerra a dreta)

Lluís Pérez - President del Cep, Josep Torres - Director General de Intermas Nets, SA, Miquel Valls - President de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Bofill - Conseller delegat del Grup Vemsa, Xavier Torra - Director General del Grup Simon, Genis de tera - Director del Cep.

Empreses o entitats relacionades

Centro Español de Plásticos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

  • Newsletter Plástico

    18/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iPlastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis