Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El CEP organiza una jornada dedicada a los moldes y matrices de China

El CEP organitza una jornada dedicada als motlles i matrius de la Xina

22/05/2007

22 maig 2007

El Centre Espanyol de Plàstics en col·laboració amb la consultora ASECORP han organitzat un seminari que, sota el títol "El Mercat de Motlles i Matrius a la Xina. Tècniques de Compra i Aprovisionament a la Xina "tindrà lloc el proper dia 24 de maig a la seva seu social. La consultora ASECORP té delegació a la Xina i ha desenvolupat diversos projectes tant d'implantació d'empreses catalanes a la Xina com assessorament i comercialització de productes.
El seminari "El mercat de motlles i matrius a la Xina. Tècniques i procediments de compra a la Xina" tractarà sobre aspectes clau com la deslocalització cap a la Xina a la vegada que genera el creixement del sector de motlles i matrius en aquest país.
En la seva col·laboració amb l'Àrea Internacional de la consultora ASECORP s'ha elaborat un informe sobre "Motlles i Matrius a la Xina" que té com a objectiu constatar la realitat d'aquest mercat perquè les empreses espanyoles puguin identificar les seves oportunitats des d'una perspectiva externa i real obtinguda en informació oficial. Alhora, ha afegit un petit annex sobre el posicionament i opcions en la maquinària d'injecció.
A més de la presentació de l'informe, la segona part del seminari versarà sobre Tècniques de Compra i Aprovisionaments a la Xina, aplicable a tota compra de caràcter industrial que es realitzi en aquest país. Aquesta part pretén traslladar als assistents informació, sistemàtica de procediments i pràctiques fruit de les experiències en el dia a dia en un mercat tan complex com és el xinès, en el que per tenir èxit s'han d'utilitzar procediments de compra específics i peculiars per a aquest mercat.

Programa del Seminari:

- Realitat del mercat de motlles i matrius a la Xina.

- Característiques del mercat.

- Zones de desenvolupament.

- Oportunitats per al sector del plàstic (injectors i motllistes) a la Xina.

- Oportunitats per a fabricants de maquinària.

- Característiques específiques del mercat Xinès com a subministrador.

- Avaluació i homologació de subministradors

- Dinàmica de Compres: Pràctiques habituals

- Negociació de contractes i comandes.

- Acords de subministraments, control i seguiment de producció i control de qualitat.

Ponents: Joaquim Amat Royo, Director de l'Àrea d'Internacionalització i Innovació de ASECORP i Iñaki Núñez, Consultor de l'Àrea d'Internacionalització de ASECORP.
Data: 24 maig 2007 de 9,30 a 12 hores.
Per confirmar assistència: Tel: 93 218 94 12 - att. Maria José Martínez o e-mail: promocep@cep-inform.es

Empreses o entitats relacionades

Centro Español de Plásticos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

  • Newsletter Plástico

    18/07/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis