Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Helmut Roegele S.A. celebra la Jornada 3ª Generación Illig en Barcelona

Helmut Roegele S.A. celebra la Jornada 3 ª Generació Illiger a Barcelona

18/05/2007

18 maig 2007

Helmut Roegele, SA va presentar la Jornada Tecnològica 3 ª Generació Illiger els passats 8 i 9 de maig a les seves instal·lacions de Rubí.Alrededor de cinquanta participants van assistir a les jornades amb l'objectiu de poder veure in situ el funcionament de la RDK 54, corresponent a la tercera generació de màquines de termoconformat de Illiger. La demostració es va fer amb un motlle encuny incorporat de sis figures amb material A-PET, termoconformat safates a 50 cicles per minut.
La Jornada va començar amb una breu presentació de Helmut Roegele SA a càrrec de Bernd Roegele, conseller delegat de la companyia, seguida per la presentació de Marc Pohli de Illiger sobre el desenvolupament de productes RDK i RDKP.
Jordi Anguela va prosseguir amb les diferents opcions per a les màquines ILLIG: RDK, RDKP, RD53 i RV.
Finalment es va procedir a la demostració pràctica de la màquina de 3 ª Generació RDK-54 amb motlle. A la tarda es van explicar les característiques de l'RD i RV. La jornada va finalitzar amb la presentació de la maquinària actual Illiger a càrrec de Marc Pohli.

Una generació per endavant

Amb l'objectiu d'intentar avançar-se a les necessitats del mercat per satisfer al client, Illiger ha creat la tercera generació de màquines de termoconformat. A la primera generació, les màquines eren d'accionament pneumàtic, en la segona amb servomotors i en la tercera, les màquines són amb servomotors més dinàmics i refrigerats. Els cicles s'optimitzen per aconseguir altes velocitats (55 cicles / minut).
Illiger que va celebrar el seu 60 aniversari l'any passat es consolida com una marca de prestigi internacional. De la seva constant recerca i exigència per aconseguir la última tecnologia en l'àrea del termoconformat ha sorgit la RDK, màquina de fàcil maneig per la seva estructura del programa, que permet una millora en el procés global. Com a novetat cal destacar la interfície d'usuari per al seguiment en línia de cada fase.
D'altra banda, és altament adaptable a les necessitats del client, gràcies a la seva construcció modular, permetent modelar i encunyar a la mateixa estació o bé per separat.
Entre els seus avantatges destaca la major productivitat, menor manteniment i gran reproductivitat de les peces molejes.
Imagen
foto

Empreses o entitats relacionades

Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    04/07/2024

  • Newsletter Plástico

    27/06/2024

Enllaços destacats

Enfriadoras Inteco, S.L.U.Plastics & RubberFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis