Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ge Fanuc aumenta la producción de servomotores AC hasta los 7 millones de unidades

Ge Fanuc augmenta la producció de servomotors AC fins als 7 milions d'unitats

17/05/2007

17 maig 2007

Fanuc LTD i GE Fanuc han assolit una xifra de producció de més de 7 milions de servomotors AC, i preveuen que el motor número 8.000.000 vegi la llum en tan sols uns mesos. Els servomotors AC de Fanuc s'utilitzen en aplicacions de robòtica i màquines eina, proporcionant una fiabilitat inigualable, amb una velocitat i precisió extraordinàries.
Aquest any ha començat a la producció de motors en una nova factoria robotitzada i equipada amb la més avançada tecnologia, que permet a Fanuc LTD produir un total de 150.000 servomotors al mes entre totes les seves instal lacions de fabricació de motors. Des que la producció de servomotors AC va començar el 1982, Fanuc fabricar 1 milió d'unitats el 1991, va arribar als 2 milions el 1995, 3 milions el 1998, 4 milions el 2001 i 5 milions el 2003. Altres 2 milions d'unitats han estat produïts en els últims tres anys.
Al llarg dels anys s'han efectuat diversos increments de la producció per fer front a la demanda del mercat. La capacitat de producció inicial de 15.000 unitats mensuals es va elevar a 25.000 i, més endavant, la gran demanda de les Sèries Alpha i Alpha i va fer elevar novament la producció a gairebé 60.000 motors al mes. La posada en marxa de la nova planta de producció de motors representarà altre increment, que augmentarà a més del doble la quantitat de producció, proporcionant a Fanuc la capacitat de produir 150.000 servomotors al mes. La nova planta de motors està completament automatitzada, utilitzant els robots intel ligents fabricats per Fanuc.

Empreses o entitats relacionades

FANUC Iberia, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

  • Newsletter Plástico

    18/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iPlastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis