Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ocho trabajos resultaron ganadores en los Premios Liderpack 2006

Vuit treballs van resultar guanyadors en els Premis Liderpack 2006

12/03/2007

12 març 2007

Un total de vuit treballs van resultar guanyadors en la passada edició, corresponent al 2006. Entre ells, en l'apartat de packaging va destacar un got sol ús de "begudes per portar", mentre que en PLV el millor va ser un expositor de sòl per a telefonia mòbil. A més, en la categoria "disseny jove" es va concedir un guardó a un estoig d'ulleres realitzat en cartronet per una estudiant.
Convocats pel saló Hispack de Fira de Barcelona i Graphispack Associació, els Premis Líderpack s'han consolidat com els més prestigiosos guardons d'envàs, embalatge i PLV que es concedeixen a Espanya.
Els guanyadors en la categoria d'envàs i embalatge del 2006 han estat: l'ampolla de vidre retornable de Solán de Cabras adreçada al sector de l'hostaleria, commemorativa d'un disseny de fa més de 150 anys, un got un sol ús amb cullera rotatòria ideal per a " begudes per portar "realitzat per l'empresa sevillana Usefulmodels, una caixa de cartró reciclat per a vi reutilitzable com boteller, fabricada per l'empresa de Vilobí de Penedès, Josep Arbós, SL, una línia de packaging per a l'arròs Sivaris, de gran notorietat gràfica, dissenyada per Pepe Gimeno - Projecte Gràfic de Godella (València) i l'embalatge "Codorniu, pot modernista", fabricat per l'empresa d'Argentona, Grumbe Packaging.
En PLV, els Premis Líderpack van recaure en l'expositor de sòl Nokia que permet provar els nous terminals i mostrar la connectivitat amb altres perifèrics i en "BTicino", un estoig tríptic per a la presentació d'interruptors elèctrics, ambdós fabricats per l'empresa de Parets del vallès Zedis, a més de l'expositor de sòl "Casita" per ambientadors de la llar, obra de l'empresa de Mollet del Vallès, Tot Display.
Finalment, en la categoria disseny jove es va premiar amb un Líderpack la feina "Lluneta" realitzat per l'estudiant barcelonina Charlotte Debarle i presentat per Pro Cartró. Es tracta d'un estoig de cartronet que resol l'embalatge d'ulleres i que es pot reutilitzar com a fonament.
foto

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Graphispack Asociación
Hispack - Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

  • Newsletter Plástico

    18/07/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis