Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entregada la primera máquina Engel fabricada en su planta china

Lliurada la primera màquina Engel fabricada en la seva planta xinesa

02/02/2007

2 febrer 2007

La primera màquina fabricada en la seva planta xinesa va ser lliurada el passat 16 de desembre de 2006. La unitat Duo 900 va ser fabricada per a un client coreà.
Després d'una inversió total de 25 milions d'euros Engel , representada a Espanya per Helmut Roegele , compta ja a Xangai amb una planta de producció de prop de 8.000 metres quadrats per a la fabricació i acoblament de components de màquina de la sèrie Duo a gran escala, als quals se sumen uns 1.000 metres quadrats d'espai per a oficines de vendes, servei i formació.
Els plans de producció per a l'any financer 2007/2008 preveuen la producció d'avançades màquines Engel Duo amb forces de tancament de 650 a 1.700 tones. L'empresa de Xangai per a màquines a gran escala es pot veure com una part vital de la plataforma estratègica de producte Engel, i es produiran les mateixes màquines que les de les fàbriques de St.Valentin (Àustria) i York / Pennsylvania (Estats Units) .
Per a maig de 2007 tot l'equipament de producció per a producció in-house de peces de màquina estaran en marxa. Això permetrà a Engel assolir un alt nivell de capacitat de producció in-house en aquesta planta xinesa. Gràcies a aquesta nova planta de producció, la vuitena de la companyia, els clients a Àsia es beneficiaran de terminis de lliurament més curts, rutes de transport més curtes, i planificacions de projecte locals més ràpids i un millor assessorament pel que fa a aplicacions.
La cerimònia d'inauguració tindrà lloc el maig de 2007, just abans de Chinaplas.
Imagen
foto

Empreses o entitats relacionades

Roegele, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    04/07/2024

  • Newsletter Plástico

    27/06/2024

Enllaços destacats

Enfriadoras Inteco, S.L.U.Plastics & RubberFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis