Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las nuevas inyectoras eléctricas de Negri Bossi se visten de rojo fuego
La italiana recondueix la seva estratègia potenciant el servei al client

Les noves injectores elèctriques de Negri Bossi es vesteixen de vermell foc

Nerea Gorriti01/12/2006
La filial espanyola de Negri Bossi congregar més d'un centenar de clients els dies 24 i 25 d'octubre per presentar la nova generació de màquines d'injecció elèctriques model Xarxa Devil de la sèrie Canbel així com la nova estratègia de la companyia. A la sessió informativa va seguir una jornada de demostració a les instal·lacions de Pallejà (Barcelona) on va predominar el vermell de la nova sèrie d'injectores. El color vermell de la jornada va simbolitzar també la forta aposta de la companyia italiana per les injectores elèctriques. Segons el conseller delegat Eugenio Ferragina, "és un nou pas en la nova estratègia de l'empresa: sistemes de producció integrats, personalitzats i amb tecnologia d'avantguarda, per competir en els mercats internacionals".
Nova gamma de d'injectores elèctriques Canbel Xarxa Devil
Nova gamma de d'injectores elèctriques Canbel Xarxa Devil
Precisament per competir en un mercat "marcat amb la pressió de la globalització, pels competidors asiàtics i fins i tot per les empreses nacionals que redueixen excessivament els seus preus", com apuntava Alberto Garrido, director gerent de Negri Bossi a Espanya, tant el transformador com el subministrador ha de plantejar noves filosofies. La del fabricant d'injectores italians és clara: "No ser només un subministrador, sinó donar un major servei al client". En aquest sentit, la companyia considera clau facilitar al client totes les eines per aconseguir un producte final de qualitat, més enllà de la injecció de peces.

Es tracta d'un important pas en la reorganització tècnic-productiva que suposa el rellançament de la signatura, basat en la progressiva transformació de Negri Bossi de produir màquines estàndard de qualitat a "proveïdor de solucions" i creador de sistemes de fabricació integrats i personalitzats segons les necessitats del client.

Un altre dels pilars de la nova estratègia de Negri Bossi és potenciar la fabricació i la distribució de les màquines elèctriques, un segment que actualment representa el 8 per cent del mercat d'injecció a Europa i que segons va apuntar Garrido, el 2012 oscil·larà entre el 25 i el 27 per cent de les vendes.

Espectacular presentació de la sèrie Xarxa Devil
Espectacular presentació de la sèrie Xarxa Devil.

Les màquines elèctriques són la tecnologia del futur

El responsable de la filial definia amb aquestes paraules el pas de la màquina hidràulica a l'elèctrica, al mateix temps que Antonio Rampó, director de vendes de Negri Bossi desglossar els nombrosos avantatges que ofereix aquesta tecnologia i les dificultats que ha suposat la seva implantació.

Davant de les injectores hidràuliques, la maquinària elèctrica ofereix uns majors estàndards de precisió, a causa del accionament rígid i directe de les forces.

S'aconsegueix també un gran estalvi energètic i un menor nivell de soroll, ja que no té bomba ni motor bomba.

Els processos de transformació de plàstic arriben a velocitats elevades i al mateix temps, el manteniment és simple ja que integra menys components que una hidràulica per la qual cosa també s'eliminen els olis de les hidràulica.

Així mateix, permet una sobreposició dels moviments, permetent recuperar temps de cicle.

Si bé aquest tipus de maquinària ofereix avantatges de tal magnitud, Antonio Rampó qüestiona el perquè no estan tan introduïdes en el mercat com les hidràuliques. Des Negri Bossi es considera que la principal causa és la inquietud cap a les noves tecnologies, però també influeixen altres aspectes: no són intercanviables amb versions hidràuliques, requereixen electrònica diversa (dóna sensació de dificultat) i que la inversió és elevada. No obstant això, aquest últim punt és qüestionable ja que, diversos estudis comparatius elaborats per la companyia apunten que, en un període de temps curt i gràcies als grans estalvis energètics, es recupera la inversió i es rendibilitza. Un exemple: en cinc anys es poden aconseguir estalvis de fins a 60.000 euros. I és que el consum es veu notablement reduït: temps de cicle, consum horari, producció, en definitiva, suposen un estalvi de consum de 50 per cent enfront d'una altra màquina actual.

La Xarxa Devil és la solució més avançada de la nova sèrie de màquines d'accionament elèctric Canbel
La Xarxa Devil és la solució més avançada de la nova sèrie de màquines d'accionament elèctric Canbel.
Es va dur a terme una demostració pràctica d'una cèl·lula flexible d'automatització, inclòs el procés d'acabat, amb pintura en línia mitjançant robot, realitzada en col·laboració amb Gaiotto Automation (Grup Sacmi).

Negri Bossi Espanya, deu anys d'activitat

Les jornades es van celebrar en el desè aniversari de la filial de la companyia a Espanya, un períod'en què la delegació espanyola de Negri Bossi ha venut 900 màquines. D'altra banda, la central ha comercialitzat 2.500 màquines a tot el món durant els dos últims anys.

La sèrie Canbel, la protagonista de les jornades "vermelles"

"En sintonia amb la millor tradició industrial italiana, hem volgut caracteritzar els nostres nous productes no només per la seva fiabilitat i prestacions, sinó també per la cura en el detall-afirma Eugenio Ferragina-. La nova línia de màquines es distingeix de fet, també pel seu disseny, fruit d'un estudi ergonòmic que combina els elements pràctics i estètics ".

La nova sèrie incorpora diverses novetats: nova bancada unificada, un sistema de filtrat

del lubricant, nova centraleta hidràulica integrada, noves guies de les portes (suggeriment dels seus clients), un millorat accés a la boca i integra motors i drivers de Siemens i motors Torque per l'accionament de tancament.

Són notables els avantatges de la nova generació de màquines elèctriques, respecte a les d'accionament hidràulic, en termes de precisió, estalvi energètic, velocitat i fiabilitat.

Les noves característiques, unides a l'experiència de Negri Bossi que ha fabricat un miler de màquines elèctriques Elma, van fer d'aquesta nova injectora la protagonista de la jornada.

La nova línia té cura del rendiment i l'estètica
La nova línia té cura del rendiment i l'estètica.

Empreses o entitats relacionades

Negri Bossi, S.A.U.
Siemens, S.A. - Smart Infrastructure

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    04/07/2024

  • Newsletter Plástico

    27/06/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberFundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis