Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Demag presenta en España Systec, su nueva inyectora
Va celebrar unes jornades de portes obertes a la seva seu espanyola de Sant Boi de Llobregat (Barcelona)

Demag presenta a Espanya Systec, la seva nova injectora

Javier García01/12/2006
Demag Plastics Group va celebrar els passats 15 i 16 de novembre unes jornades de portes obertes a la seva seu espanyola de Sant Boi de Llobregat (Barcelona) a les que va aprofitar per presentar Systec, la nova màquina d'injecció hidràulica de la signatura, que segons va explicar Ángel Lozano, director de Demag Ergotech España, SL, uneix en un sol model els tres anteriors: Extra, Concept i System.
En les jornades, a les quals van assistir més de 60 empresaris del sector, van intervenir com a conferenciants Montserrat Escudero, secretària general de Sernauto, i Xavier Mir, del departament de desenvolupament d'aplicacions de General Electric, entre altres. En les seves ponències, van oferir els seus punts de vista sobre els reptes futurs a afrontar en aquest mercat tan globalitzat. També va participar Genís de Tera, actual director del Centre Espanyol de Plàstics, qui va pronunciar una conferència en la va reconèixer que "la indústria del plàstic viu moments difícils", tot i puntualitzar que "Espanya està preparada". De Tera també va parlar del que va anomenar "l'amenaça dels mercats emergents i del mercat xinès". Segons va explicar, molts especialistes europeus formen a enginyers que aquests adquireixen els coneixements necessaris es van a Alemanya o altres països centreeuropeus a la recerca de millors condicions de treball: "hi ha una rotació brutal en aquestes empreses", va assegurar. Pel que fa al sector motllista, el director va afirmar que a la Xina "es fan bons motlles però també es fan molt dolents. Algunes empreses han canviat després de la seva experiència al país ". Segons De Tera, la indústria del plàstic "està molt tecnificada", i va apuntar a l'especialització com a possible solució a la crisi del sector a Espanya. "Fer-ho millor cada dia, innovar, lluitar perquè el nostre producte i el nostre equip siguin els millors. Hi ha d'abastar menys i especialitzar més ", va afegir.
Ángel Lozano, director de Demag Espanya, en la seva intervenció del passat 16 de novembre
Ángel Lozano, director de Demag Espanya, en la seva intervenció del passat 16 de novembre.

Systec, nova injectora de Demag

Lozano, amb una dilatada experiència en el sector, també va fer un repàs a la trajectòria de l'empresa. Segons ha recordat, Demag va crear el 1955 la primera màquina d'injectar amb cargol. Anys més tard, el 1992, l'empresa ja fabricava la seva sèrie de màquines de tancament totalment hidràuliques, d'entre 25 i 110 tones, fins a arribar a l'actual Systec, una injectora amb un programa de fabricació complet, que inclou models amb forces de tancament d'entre 25 i 1.500 tones. Lozano va explicar que Systec agrupa totes les aplicacions dels seus tres models anteriors (Extra, Concept i System) en un sol producte.

Nou comandament NC-5

Tots els models de la sèrie Systec, amb tres nivells d'ampliació: Systec Smart, Systec Performance i Systec Elite, incorporen el nou comandament NC-5, amb una pantalla tàctil de 1.024 x 768 píxels de resolució, accessos directes als menús i tres ports USB. El NC-5 permet crear un registre històric de tots els paràmetres i alarmes, una anàlisi gràfica dels paràmetres de procés, així com un control estadístic de procés integrat, entre moltes altres prestacions. També regula tots els paràmetres en valors reals, permetent intercanviar els paràmetres de regulació entre diferents mides de màquines, establint un reconeixement automàtic del diàmetre de la claveguera. A més, el nou comandament compta amb un programa d'atur i inici de posada en marxa automàtic.
Tots els models de la Systec incorporen el nou comandament NC 5
Tots els models de la Systec incorporen el nou comandament NC 5.
Altres de les característiques que Lozano va remarcar de la Systec és el seu complet programa de construcció modular, la major rigidesa i augment del paral·lelisme entre els plats, amb el seu nou sistema de guiat sense contacte amb les columnes. També va destacar la refrigeració i el filtratge de l'oli en continu de la injectora, i el control actiu d'aquesta sobre l'assegurança del motlle, gràcies al sistema Active Q, que integra uns sensors de pressió hidràulica que detecten la pressió real existent en ambdós costats del cilindre de tancament i un programa que calcula la força de tancament considerant la ràtio de la genollera i l'àrea del cilindre de tancament. Aquest sistema reacciona de manera instantània per "protegir el motlle amb la màxima precisió".
Presentació tècnica d'un model de la nova injectora Systec de Demag
Presentació tècnica d'un model de la nova injectora Systec de Demag

Concepte innovador del filtrat estàndard

El sistema de filtrat estàndard de la Systec integra una bomba de baixa pressió, amb un alt cabal de circulació i un filtrat permanent d'oli, i un filtre d'una micra d'alta precisió i gran absorció. Destaca també, la refrigeració d'oli en continu, que dóna més estabilitat de procés. Totes aquestes qualitats garanteixen, segons va assegurar Lozano, un oli completament net, menys desgast de l'equip i una refrigeració més efectiva. L'equip pot treballar fins a 25.000 hores amb el mateix oli.

Intelecto, experimentada màquina elèctrica

Durant les jornades també es va presentar la Intel, una màquina totalment elèctrica, de la qual es va mostrar, de forma detallada, el funcionament de cada eix i de cada un dels motors, així com la ràpida reacció del seu efectiu assegurança de motlle. Els assistents a aquesta demostració pràctica també van poder veure diferents comparatives de consums que fa a les màquines hidràuliques.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Fabricantes de Equipos y Componentes de Automoción
Centro Español de Plásticos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

  • Newsletter Plástico

    18/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iPlastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis