Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Identificación automática y sensores para la logística
Novetats de Sick a la fira SIL

Identificació automàtica i sensors per a la logística

Redacció MU01/06/2006
En la 8 ª edició del SIL, que es va celebrar del 23 al 26 de maig a Barcelona, Sick va estar present, per primera vegada, presentant novetats de les seves divisions d'identificació automàtica i sensors industrials.
Imagen
Els productes més nous mostrats al seu estand van ser:

ICR890
Sistema de visió per a la lectura de codis 1-D i 2-D amb una gran qualitat d'imatge. Ha estat dissenyat per a aplicacions de reconeixement òptic de caràcters (OCR) i codificació de vídeo.

VMS410
El VMS 410 és el nou sistema de mesura volumètrica dissenyat per a la mesura d'objectes cuboidales o embalatges en cintes de transport. De ràpida instal lació i posada en marxa, permet optimitzar i agilitzar el flux d'informació en magatzems automatitzats.

Sick ha desenvolupat el VMS 410 per determinar amb precisió els volums de la paqueteria en centres logístics automatitzats i empreses de CEP (express and package services). El sistema està compost per un capçal de mesura i una unitat d'avaluació integrada que proporcionen les mesures d'objectes cuboidales.

Imagen

RFI341
Sick amplia la seva gamma de solucions en identificació automàtica amb la tecnologia RFID. El nou RFI341 està basat en la banda de 13,56 Mhz, que ofereix llargs rangs de comunicació de fins a 1,2 m. així com la característica d'anticol que permet la detecció simultània de diversos objectes. La compatibilitat és total amb la ISO 15963 i la ISO 18000-3 "A".

Aquesta solució és el primer producte d'una família completa de sistemes. A més de l'equip de lectura / escriptura, una varietat de tipus d'antenes i tipus de transponder estan disponibles per a les necessitats de les diferents aplicacions. El programari, RTD400, d'avaluació i diagnòstic, familiar amb els lectors de Sick, pot ser també utilitzat amb els sistemes de RFID.

La RFID és la solució ideal per a la gestió de tipus contenidors o palets en magatzems, sempre que el sistema tingui el disseny i la robustesa necessària per al dur ambient industrial. L'RFI341 s'identifica amb una alta fiabilitat objectes transportats a alta velocitat en transportadors.

ICR840
El nou lector de codis matricials o 2D, ICR840 està optimitzat per a les aplicacions en les quals els objectes són marcats directament i la lectura es realitza en parat, com ara component electrònics o parts subministrables al sector de l'automòbil els quals necessiten una identificació.

Empreses o entitats relacionades

Centro Español de Plásticos
Meeting y Salones, S.A.U. - Salón Internacional de la Logística

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

  • Newsletter Plástico

    18/07/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis