Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La jornada Food & Pack ofrecerá un recorrido por los beneficios del packaging en la alimentación

La jornada Food & Pack oferirà un recorregut pels beneficis del packaging en l'alimentació

10/02/2006

10 febrer 2006

En el marc de la seva tretzena edició, i dins del seu espai cultural i tradicional "Pack. Història, Memòria i Cultura del Packaging ", el Saló Internacional de l'Embalatge, Hispack , presenta l'exposició Food & Pack, una interessant proposta, que mostra els beneficis introduïts pel packaging en el món de l'alimentació. Aquesta exposició s'emmarca dins del programa oficial d'actes de l'Any d'Alimentació, la Cuina i la Gastronomia que se celebra a Catalunya de març de 2005 a març de 2006.
A través d'envasos i diferents suports plàstics, Food & Pack mourà a la reflexió sobre l'aportació del packaging al desenvolupament i benestar de la societat. L'exposició es basarà en tres eixos temàtics que mostraran la relació del packaging en l'alimentació des de tres vessants: la funcional, la comunicativa, i la cultural-emocional. Amb aquesta mostra es pretenen demostrar una sèrie de valors que aporten els elements d'envàs i embalatge als productes alimentaris: seguretat alimentària, protecció, conservació i preservació, comoditat d'ús, adaptació als nous hàbits dels consumidors, logística en el transport, emmagatzematge i exposició, etc.
La mostra també donarà cabuda als procediments i innovacions tecnològiques que han permès al llarg dels anys desenvolupar aliments més segurs i nutritius: congelats, envasat al buit, envasat en atmosfera modificada, envasos multicapa, envasos actius com els envasos amb gasos antifúngics; els estudis d'interacció entre aliment i envàs, envasos intel ligents, envasos ecològics, etc.
Com Recoder, l'espai "Pack. Història, Cultura i Memòria del Packaging ", inaugurat el 1997, persegueix projectar la importància de l'envàs i embalatge en el vessant social i cultural. Fins ara, aquest espai ha albergat quatre exposicions. La primera d'elles contenia una selecció dels dotze envasos més cèlebres de la història recent del consum espanyol. El 1999, es van mostrar els avenços més significatius en el món de l'envàs durant el segle XX. El 2001 es van exhibir "6 col·leccions de packaging" provinents de diversos museus espanyols i entitats privades, per descobrir el creixent valor de l'envàs en el món del col·leccionisme, i el 2003 es va optar per destacar la presència del packaging en l'art contemporani.
foto

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Graphispack Asociación
Hispack - Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

  • Newsletter Plástico

    18/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iPlastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis