Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Itene y el CEP abordan una nueva edición del curso de tecnologías de envase y embalaje

Itene i el CEP aborden una nova edició del curs de tecnologies d'envàs i embalatge

09/04/2014

9 d'abril de 2014

El proper 30 d'abril de 2014, el Centro Español de Plàstic en col·laboració amb la Fundació Itene comença una nova edició del curs de ‘Tecnologies d'Envàs i Embalatge: Aspectes Fonamentals’ a Barcelona. Està impartit per docents de reconegut prestigi com Ramón Catala, doctor en Ciències Químiques per la UV, professor de Recerca “ad honorem” del Consell Superior de Recerques Científiques en l'Institut d'Agroquímica i Tecnologia d'Aliments de València i ha dedicat tota la seva vida professional a la recerca i l'ensenyament de la Ciència i Tecnologia d'Envàs i Embalatges, Rafael Gavara de IATA-CSIC, doctor en Química per la UV, professor de Recerca del Consell Superior de Recerques Científiques en l'Institut d'Agroquímica i Tecnologia d'Aliments de València i professor de la Universitat Politècnica de València, o professionals d'empreses com a Gallina Blanca, Carburs Metàl·lics, Ecoembes o Itene.

L'objectiu d'aquesta activitat és proporcionar les nocions bàsiques sobre tecnologies d'envàs i embalatge, des de la producció primària dels materials i envasos fins a la gestió dels seus residus, passant per les tecnologies d'envàs i embalatge existents al mercat, la seva aplicació a processos específics d'envasament i de fabricació, així com les interaccions d'aquests amb l'entorn i el producte.

Amb això els assistents obtindran el coneixement dels aspectes fonamentals sobre els materials i tecnologies dels envasos i embalatges, la qual cosa és molt útil per al personal tècnic d'empreses fabricadors i usuàries d'envàs i embalatge que necessitin obtenir una visió global sobre aquesta àrea. També es poden beneficiar d'aquest curs els departaments comercials de les empreses tant usuàries com a fabricants d'envàs i embalatge, de manera que els permeti adquirir un coneixement de les possibilitats i necessitats que existeixen en el sector entorn dels seus productes. De fet, sense necessitat d'una preparació tècnica específica, els proporciona els coneixements concrets necessaris per desenvolupar la seva tasca comercial amb major solvència.

Empreses o entitats relacionades

Centro Español de Plásticos
Instituto Tecnológico del Embalaje, Transporte y Logística - Itene

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

  • Newsletter Plástico

    18/07/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis