Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El CEP presenta la nueva edición 2005 del informe "El sector de los plásticos"

El CEP presenta la nova edició 2005 de l'informe "El sector dels plàstics"

05/10/2005

5 octubre 2005

El passat dia 20 de setembre i en la seu social del Centre Espanyol de Plàstics ubicat a Barcelona, es va presentar a la premsa l'edició 2005 del l'estudi "El sector dels plàstics. Estadístiques, situació i perspectives", que el CEP edita anualment i sense interrupció des de l'any 1979. L'informe s'ha convertit en un referent per a la indústria del plàstic a Espanya.
La presentació de l'estudi va ser realitzada pel President del CEP, Albert Moreno, que va repassar els resultats de l'informe, fent especial èmfasi tant de la indústria de matèries primeres com de la indústria transformadora i els seus més importants sectors utilitzadors.
Així mateix, va exposar els reptes que té el sector derivats de la globalització de l'economia, fent especial referència al trencament de les regles del lliure mercat i la forta pressió en preus que exerceixen les multinacionals i grups de compra sobre la indústria transformadora.
Per donar resposta a l'actual situació va remarcar la necessitat d'intensificar les activitats de desenvolupament de productes i processos per augmentar la competitivitat i buscar sinergies entre empreses.

Empreses o entitats relacionades

Centro Español de Plásticos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    05/09/2024

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iPlastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis