Opinió / Entrevistes Info Opinió / Entrevistes

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Carlos Gómez, responsable de Ventas de Pallmann Ibérica
“La sensació al nostre mercat és, igual que en altres sectors, que els clients tendeixen a aguantar la realització d'inversions”

Entrevista a Carlos Gómez, responsable de Vendes de Pallmann Ibèrica

29/07/2013
Imagen

El recent estudi realitzat per Plàstics Universals / Interempresas i els proveïdors de perifèrics per a plàstics marca un descens en les vendes de 2012 pel que fa a 2011. Quin és la seva sensació? Què creu que ocorrerà al llarg del proper any?

Encara que es pot veure una tendència a la baixa, en alguns equips hi ha hagut un increment important de vendes. La sensació al nostre mercat és, igual que en altres sectors, que els clients tendeixen a aguantar la realització d'inversions. Abans es prefereix reparar, recuperar els equips que puguin tenir en la seva producció, si la inversió no és del tot indispensable.

Segurament que amb la conyuntura econòmica que s'està donant a Europa i sobretot la declaració d'intencions –esperem que tambien es cristal·litzin en accions– d'insistir a millorar l'accés al crèdit a Espanya, les inversions arribaran de la mà d'aquesta millora. Crec que totes les persones i empreses, a nivell privat i professional, estan esperant aquesta reactivació per mitjà d'un millor accés al crèdit que permeti elevar el consum el mercat espanyol i afavorir així el dinamisme econòmic per començar a créixer.

Per la seva experiència en la venda d'equips perifèrics, què és el que més demanda ara mateix un transformador quan desitja adquirir un equip? Ha estat així sempre o observa canvis en les exigències del comprador?

En aquests moments el transformador demanda dos tipus d'equips ben definits:

  • Un equip de segona mà que pugui substituir a un equip vell o que li ajudi a “sortir del pas” en un procés productiu que no pot deixar de realitzar en la seva activitat diària i normal.
  • Un equip nou amb el qual innovi, millori radicalment processos, abarateixi costos i/o sobretot li permeti ser més competitiu al seu mercat i pugui accedir a nous mercats amb el qual incrementar les seves vendes, moltes vegades mirant més de cara a l'exportació. Crec que només en aquest cas el client es fixa en equips nous i encara inversions d'un caràcter més elevat.

Anteriorment els clients no pensaven d'aquesta manera, el moviment i les vendes al mercat d'equips usats –com a mínim en el sector d'equips de trituración i recuperació– era menor en comparació als últims anys. Actualment molts clients que s'interessen per equips i processos nous, directament pregunten per la possibilitat d'equips usats en bon estat que puguin realitzar el mateix treball que un de nou.

Empreses o entitats relacionades

Pallmann Ibérica

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    05/09/2024

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

Enllaços destacats

Enfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+iPlastics & Rubber

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis