Opinió / Entrevistes Info Opinió / Entrevistes

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Andreu Marsé, gerente de Industrial y Comercial Marsé
“El mercat nacional està molt estancat i no se'ns valora com cal”

Entrevista a Andreu Marsé, gerent d'Industrial i Comercial Marsé

22/07/2013
Imagen

El recent estudi realitzat per Plàstics Universals / Interempresas i els proveïdors de perifèrics per a plàstics marca un descens en les vendes de 2012 pel que fa a 2011. Quin és la seva sensació? Què creu que ocorrerà al llarg del proper any?

La nostra empresa no està notant la crisi. Fa ja molt temps que apostem per la qualitat i per treballar al mercat exterior. Aquesta decisió està donant els seus fruits des de fa força temps. El mercat nacional està molt estancat i no se'ns valora com cal. La majoria de les empreses encara tenen una imatge que som una petita empresa, però la realitat no és aquesta. Comercial Marsé va donar un gir de 180º fa ja més de 10 anys, passant de ser una empresa familiar a ser una empresa que ha quintuplicat la seva facturació, triplicat les seves instal·lacions (actualment disposa d'1.300 m2), i que ha crescut en numero de treballadors.

Per al proper any tenim nous acords comercials que ens faran créixer encara mes com a empresa. En la propera fira K 2013 presentarem moltes novetats fruit de les exigències dels nostres principals distribuïdors.

Per la seva experiència en la venda d'equips perifèrics, què és el que més demanda ara mateix un transformador quan desitja adquirir un equip? Ha estat així sempre o observa canvis en les exigències del comprador?

Comercial Marsé treballa en un 98% a traves de distribuïdors, per la qual cosa no podem donar una resposta exacta a la primera pregunta, no obstant això pel perfil de client que el nostre distribuïdor treballa és un client que mira més la qualitat de l'equip que no el preu (encara sent aquest important).

No ha estat sempre asi, antany els nostres clients eren d'un perfil mitjà-baix, la qual cosa comportava molts problemes a l'hora d'efectuar la venda, en cobraments etc. Afortunadament la decisió de no treballar mai més amb aquesta classe de clients va reportar un canvi de mentalitat interna que ha fet possible estar on estem.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    05/09/2024

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

Enllaços destacats

Enfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+iPlastics & Rubber

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis