Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a CEP Innova, el foro de innovación del plástico en España, arranca su segunda edición

CEP Innova, el fòrum d'innovació del plàstic a Espanya, arrenca la seva segona edició

08/07/2013

8 de juliol de 2013

Els dies 19 i 20 de novembre se celebrarà a Barcelona la segona d'edició de CEP Innova, el fòrum de la innovació del plàstic que organitza el Centro Español del Plàstic. La jornada estarà oberta a tota empresa, professional i universitat que tingui el desig de donar a conèixer els projectes innovadors en els quals està treballant.

Aquesta edició comptarà amb la particularitat que les conferències no se centraran en una sola àrea d'aplicació sinó en moltes, sent les de major interès: composites, automoció, mèdica, electrònica, packaging, bioplásticos, maquinària, enginyeria i simulació, i que les seves temàtiques de continguts podran ser: aplicacions tècniques, tendències i dissenys de futur, recerca i desenvolupament, matèries primeres i additius, projectes universitaris nous i finalment casos reals d'èxit.

Imagen

A més de l'espai per a la presentació de conferències tècniques, hi haurà altres opcions de participació que poden ser molt interessants per al sector del plàstic, i que sobretot promouran el networking entre tots els assistents:

 

  • Zona d'exhibició o miniferia: dos tipus de stands per a la promoció de productes, materials, processos, etc.
  • CEP TechPlast–Brokerage event: espai per a tots els assistents que ho sol·licitin de presentar la seva empresa durant 3 minuts davant un auditori de més de 150 professionals del sector.
  • Networking tapes: sopar del sector que, en un ambient desenfadat, permetrà establir noves i millors relacions professionals i de negoci entre tots els assistents.
  • Patrocini de l'esdeveniment: les empreses tindran aquí una possibilitat més per millorar el posicionament de la seva marca corporativa. Existeixen moltes possibilitats i totes fetes a mesura.

Empreses o entitats relacionades

Centro Español de Plásticos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

  • Newsletter Plástico

    18/07/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis