Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Abierta la inscripción CEP Auto 2013, el encuentro de referencia de los plásticos aplicados al sector automoción

Oberta la inscripció CEP Acte 2013, la trobada de referència dels plàstics aplicats al sector automoció

15/04/2013

15 d'abril de 2013

CEP Acte 2013 se celebrarà els dies 14 i 15 de maig, reunirà a la principals empreses del sector de l'automoció
CEP Acte 2013 se celebrarà els dies 14 i 15 de maig, reunirà a la principals empreses del sector de l'automoció.
CEP Acte 2013 tindrà lloc durant les jornades 14 i 15 de maig de 2013. L'esdeveniment reunirà a les principals empreses del sector, amb conferències d'alt nivell tècnic, on podrà conèixer les tendències dels plàstics aplicats a l'automoció.

Viviana Avendaño pertanyent a l'empresa Allod Werkstoff GmbH & Co. KG oferirà la conferència 'Nova gamma de TPE (elastòmers termoplàstics) per a processos de cromado selectiu – potencial en automoció'. Avendaño se centrarà en com fins ara la galvanització de peces plàstiques realitzades amb materials durs i tous solament podia realitzar-se a través d'un procés costós i tecnològicament exigent que constava de diverses etapes. Un material desenvolupat recentment i el seu processament ofereixen clars avantatges sobre l'estat de la tècnica. Les primeres aplicacions en peces d'interior d'automoció han sortit ja al mercat i en esdeveniments que s'estan duent a terme a Alemanya amb les OEM s'obre una nova perspectiva d'aplicacions en el sector.

Andreas Wuest de l'empresa Basf espanyola S.L. presentarà la conferencia 'Optimització de disseny per a peces estructurals'. Les noves normatives del sector automoció exigeixen cada vegada més una limitació en les emissions de CO2 a l'atmosfera, per la qual cosa la reducció del pes del vehicle com una de les vies per a la disminució del consum de combustible és més que mai un dels principals 'drivers' del sector. La substitució de peces metàl·liques estructurals per plàstic i l'optimització de dissenys actuals per nous més nous i més optimitzats per alleugerir pes, són les propostes que ofereix Basf a través del seu nou sistema de disseny i càlcul 'Ultrasim', que al costat de la gamma de productes termoplàstics de l'empresa són el millor aliat per afrontar els exigents reptes presents i futurs.
Javier Martínez Cue representa a l'empresa FPK Lightweight Technologies, i parlarà de les 'Solucions lleugeres per a la indústria automotriz, materials compostos avançats i tecnologies'. La integració de noves tecnologies en aspectes tan importants com l'aligeramiento de peces en l'automoció és un dels grans reptes del sector i on FPK ofereix interessants solucions per a la millora de prestacions actuals com les assolides amb la utilització de fibres llargues; l'enfocament del qual serà la comparativa a nivell mecànic (assajos de crash o sled), i unes altres a futur en fase de recerca com la factibilidad i incorporació de nous materials: fibres de carboni, nanocomposites.
El conferenciant Juan Ruíz per part de la companyia Plastics Europe, informarà sobre la 'Automoció. Els plàstics mouen el món'. Explica: “La nostra presentació serà sobre la importància que tenen els plàstics i els beneficis que aporten en el sector de l'automoció. Aportarem evidències i exemples de les diferents aplicacions dels plàstics en aquest sector. A més de proporcionar dades estadístiques de l'ús dels plàstics en els cotxes i l'estalvi en pes resultant, la presentació també se centrarà en la seguretat dels vehicles, la innovació, la llibertat de disseny, el confort i el futur de la mobilitat - tot gràcies a l'ús dels plàstics”.

Empreses o entitats relacionades

Centro Español de Plásticos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    25/07/2024

  • Newsletter Plástico

    18/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEnfriadoras Inteco, S.L.U.Plastics & Rubber

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis