Putzmeister Ibérica, S.A. (PM) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Putzmeister Ibérica, S.A. (PM)
Camino de Hormigueras, 173
28031 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑914288067   +34‑902194130  
🖷:  +34‑914288127
w:  www.putzmeister.com
Fabricant de maquinària d'obres públiques i construcció.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Putzmeister Ibérica, S.A. (PM)

Putzmeister Ibèrica, empresa dedicada a la fabricació i comercialització de maquinària de bombament i projecció de formigó i maquinària de morter, ha consolidat la seva presència al mercat en els últims anys i ha entrat en una fase d'expansió cap a nous mercats.

Aquesta nova trajectòria és la lògica conseqüència d'una empresa la gestió de la qual ha apostat per elements clau com la renovació constant, marques i productes de tecnologia capdavantera alemanya que s'adapten a les necessitats dels clients, serveis addicionals que ofereixen un gran valor afegit al producte, unes instal·lacions modernes i un equip humà competent i compromès.

Nostra llarga experiència al mercat ibèric i la facilitat adquirida durant aquest temps per adaptar-nos a mercats canviants i en ràpida evolució, ens donen la confiança d'enfrontar-nos a nous reptes, entre els quals s'inclouen l'ampliació de la capacitat de producció pròpia quant a models i a quantitats i el d'adoptar una estratègia d'internacionalització. A partir de 2006, Putzmeister Ibèrica, va més enllà en la seva aposta pel futur i s'implanta al país veí amb una nova seu a Lisboa, Portugal.

Volem continuar creixent al costat dels nostres clients i seguir oferint-los les màquines més rendibles i de tecnologia més avançada al costat dels serveis més eficients amb l'absoluta convicció d'estar satisfent les seves necessitats.