Asociación Española de Fabricantes de Maquinaria de Construcción, Obras Públicas y Minería (Anmopyc) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Asociación Española de Fabricantes de Maquinaria de Construcción, Obras Públicas y Minería (Anmopyc)
Paseo Independencia, 24-26, Planta 3ª Oficina 4
50004 Zaragoza Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑976227387  
🖷:  +34‑976227925
w:  www.anmopyc.es
Associació empresarial

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Asociación Española de Fabricantes de Maquinaria de Construcción, Obras Públicas y Minería (Anmopyc)

Des de la seva constitució en 1982, ANMOPYC, Associació Espanyola de Fabricants Exportadors de Maquinària per a Construcció, Obres Públiques i Mineria, té com a objectiu prioritari el foment i la promoció de les vendes dels seus associats als mercats exteriors, així com la cerca i ampliació a nous mercats, juntament amb la defensa dels interessos dels seus fabricants enfront de països tercers.

ANMOPYC agrupa en l'actualitat als més importants fabricants espanyols de maquinària, components i equips auxiliars per a construcció, obres públiques i mineria, explicant a dia d'avui amb 94 membres. Aquestes empreses empren en conjunt gairebé a 11.000 persones sumant el total de facturació de totes elles uns 2.600 milions d'euros per any.

Els membres de l'associació fabriquen equips que cobreixen bàsicament set sectors:

  1. Maquinària per a Carreteres
  2. Formigó
  3. Elevació, Transport i Manutenció
  4. Pedreres, Mineria i Reciclatge
  5. Moviment de Terres
  6. Equipaments per a Treballs Temporals en Obra
  7. Maquinària i Equip Auxiliar de Construcció

Dits equips es troben presents en els cinc continents, sent el seu principal comprat Europa, que representa el 65% de les exportacions, Amèrica (20%), Àfrica (8%), Àsia (4%), Mitjà Orienti (2.5%) i Oceania (0.5%). La xifra mitjana d'exportació aconsegueix el 30% de la facturació total anual.

La maquinària espanyola destaca per la seva gran qualitat i preu competitiu, la qual cosa li permet estar present en mercats tan exigents i difícils com Alemanya, França, Regne Unit, Estats Units o la pròpia Espanya. El servei post-venda i la capacitat de resposta davant possibles problemes fa que els equips espanyols d'aquest sector competeixin directament amb equips alemanys, americans, japonesos, etc.