Atlas Copco, S.A.E. - Div. Compresores - Torres d'il·luminació i sistemes portàtils d'il·luminació

Atlas Copco QLT

Torre d'il·luminació: un toc lluminós per a la construcció i la mineria

Fotografia de Torre d'il·luminació

La torre QLT d'Atles Copco engrosseix l'oferta de productes Atles Copco destinats als sectors de mineria, construcció i organització d'espectacles. Aquesta torre d'il·luminació té un alternador de 8 kW, dues preses de corrent de 230V - 16 A, i quatre llums d'halògens metàl·lics d'1.000 W. Els focus es col·loquen en un masteler vertical hidràulic de 8 seccions, totalment automatitzat, que s'eleva a una altura màxima de 9 m en 15 s. La nova torre QLT d'Atles Copco s'alimenta amb un motor diésel Perkins refrigerat per aigua i compta amb un dipòsit de combustible de 140 l que permet 85 h d'autonomia.

La unitat té nombroses característiques ambientals i de seguretat, com un masteler que inclou un sistema de seguretat hidràulic, solapamientos reforçats i cables sobredimensionats d'acer inoxidable.

L'alternador s'utilitza al 60% de la potència per maximitzar l'eficiència i reduir el consum de combustible. Cada llum té el seu propi interruptor, la qual cosa permet triar la combinació de llum i potència desitjada. Tots els líquids es recullen en el bastidor estanco, que té una capacitat del 125%, amb la qual cosa es garanteix una protecció òptima del medi ambient. El nivell sonor és molt inferior a la normativa: només 60 dBA a 7 m.

La QLT és molt fàcil de transportar ja que la unitat estàndard està equipada amb remolc, ranures posteriors per a carretó elevador i un ganxo d'elevació central equilibrat. Gràcies a la seva grandària compacta, un camió pot transportar normalment 10 unitats, la qual cosa contribueix a reduir els costos de logística de les empreses de lloguer o construcció. La unitat ve amb il·luminació de carretera i reflectores de sèrie.