Schlüter Systems, S.L. -

Schlüter Liprotec

Tires d'il·luminació LED: s'instal·len sobre perfilis portadors fabricats en alumini d'alta qualitat

Fotografia de Tires d'il·luminació LED
Perfils per a ceràmica, un sistema, que ofereix la possibilitat a arquitectes i propietaris, de dissenyar amb llum els seus propis ambients. Tot això, amb la qualitat provada dels productes Schlüter Systems.

Una bona il·luminació, és un criteri important per crear espais de benestar. Una llum massa intensa o freda, sovint pot resultar desagradable. Amb els perfilis LED Schlüter Liprotec es pot adaptar de forma individual la il·luminació d'una estada a les necessitats de cada persona. Amb l'ús de les tires LED, en lloc dels punts de llum tradicionals, es crea un efecte d'il·luminació especialment homogeni. Així l'usuari pot triar entre llum directa i indirecta, llum natural, il·luminacions suaus per a àrees de descans o ambients amb color, podent fer realitat totes les seves idees de disseny amb la moderna tècnica d'il·luminació LED.

Les tires LED són fabricacions especials, que compleixen amb les altes exigències de qualitat de Schlüter Systems. Les tires Led són resistents i estan completament segellades. Compleixen amb el grau de protecció IP65, sent el seu ús apte per a zones humides. A més estan perfectament protegides, ja que s'instal·len sobre perfilis portadors fabricats en alumini d'alta qualitat. Un altre avantatge per a l'instal·lador és, que les tires LED es poden tallar a la mesura desitjada, sense que els corts afectin a la classificació IP65. En cas de deterioració, es poden canviar les tires amb posterioritat. Els perfils s'instal·len de forma senzilla amb ciment cua durant el procés de col·locació de la ceràmica.

Instal·lació versàtil:

Gràcies a cinc intel·ligents geometries, els perfils es pot adaptar a nombroses situacions d'instal·lació:

- Cantos de podis i fogons

-Il·luminació de sòcols.

- Rematades il·luminades de revestiments en parets i rajoles de sòcols.

- Retroiluminación d'elements decoratius en parets.

- Marcos lluminosos d'objectes decoratius i miralls.

Per facilitar un maneig senzill i confortable, el sistema disposa de la més moderna tècnica de regulació mitjançant control remot, la qual cosa evita el cablejat de l'interruptor per als perfils. Els embellecedores dels interruptors, estan fabricats amb cristall d'alta qualitat o acer inoxidable raspallat. Amb els interruptors no solament es pot encendre i apagar la llum, sinó també regular la seva intensitat de forma individual. El model d'interruptor de set canals, facilita el control individual de les tires LED, ja que permet regular la temperatura de color dels LED blancs, així com els LED de color RGB.

Per tant, amb els perfilis LED Schlüter Liprotec es pot crear de forma senzilla una il·luminació duradora i d'alta qualitat, amb la instal·lació dels perfils en situacions molt diverses. La gamma completa d'accessoris del sistema, garantirà que tots els components individuals estiguin perfectament connectats entre si, per aconseguir una il·luminació eficaç mitjançant l'estalvi d'energia. També existeixen sets complets i pràctics per a la il·luminació de marcs i elements decoratius en parets.