Rubi Group - Germans Boada, S.A. - Cortadoras de ceràmica

Rubi DX-250

Talladors elèctrics: de gran funcionalitat

Fotografia de Talladors elèctrics
El tallador electrico Rubi DX-250 Laser&Level amplia la gamma de talladors elèctrics amb un tallador de gran funcionalitat.

En els dos últims anys, Rubi està renovant i ampliant la seva gamma de talladors elèctrics de forma molt dinàmica. El tallador DX-250 és un dels models més destacats, ja que reuneix unes grans prestacions amb un excel·lent nivell de competitivitat, molt benvolgut pels usuaris.

Com la resta de la gamma DX, estem davant un tallador de motor en posició superior per obtenir una altura de cort elevada, 155 mm (en 2 passades), sense per això renunciar a una gran precisió, tant en el tall recte com en corts a inglete.

El tallador DX disposa d'un ampli xassís d'alumini de gran resistència i lleugeresa que incorpora unes taules extraïbles amb sistema de decantació d'aigua per reduir les esquitxades. A més, compta amb un topall amb regla de mesurament i esquadra graduable, que permet realitzar corts repetitius i corts en diagonal amb gran precisió.

El motor d'aquesta màquina, muntat sobre rodaments de màxima precisió, té una potència d'1,5 CV i és abatible per realitzar corts a inglete, a més de disposar d'efecte tronzadora. La capacitat màxima de cort és de 106 cm en el model DX-250-1000 i de 147 cm en el model DX-250-1300.

cal destacar també la incorporació de sèrie d'un làser de marcat de la línia de tall de gran utilitat per al tall de grans formats i d'un nivell de bombolla incrustat en el xassís, perquè l'usuari pugui assegurar la correcta anivellació de la màquina, indispensable per a una òptima precisió.