Rubi Group - Germans Boada, S.A. - Cortadoras de ceràmica

Rubi Slim System

Talladors de ceràmica: capacitat de cort superior als 300 cm

Fotografia de Talladors de ceràmica
Una de les tendències al món de la ceràmica dels últims anys és la proliferació de ceràmiques de molt baix espessor i gran longitud. La col·locació d'aquests formats ceràmics del tipus “Slim”, amb longitud de fins a 3 metres i espessors variables entre 3 i 5 mm., representa un veritable repte per als professionals del sector.

Conscients d'ells, i després d'una anàlisi en profunditat de les necessitats dels usuaris, Rubi va iniciar un projecte de recerca i desenvolupament, durant el qual va comptar amb l'experiència i col·laboració de Proalso (Associació Espanyola d'Alicatadores i Soladores) i de Llevantina, principal fabricant mundial d'aquest tipus de ceràmica.

Amb l'objectiu de dissenyar un producte que cobrís les necessitats del colocador, però amb la màxima funcionalitat, Rubi ha creat la gamma Slim System, que inclou un tallador específic per a aquests formats, a més d'un conjunt d'eines especialment dissenyades per a la correcta manipulació d'aquest tipus de peces.

El tallador Silm System, amb una capacitat de cort superior als 300 cm, permet tallar amb tota facilitat i precisió les peces del tipus Slim. Gràcies a la seva compacta grandària, el tallador se serveix en una pràctica borsa de transport que l'usuari pot transportar amb tota comoditat. La innovació aplicada a aquest producte ho fa especialment atractiu per la seva funcionalitat i també per la seva elevada competitivitat.