Hispania Solar de Energías Fotovoltaicas, S.L. - Sistemes d'instal·lació i estructures de muntatge per a energia solar

Suportis tipus arpa: antivandálicos

Fotografia de Suportis tipus arpa
Aquest suport es presenta en dos tipus de perfil: arpa i arpa aïllada. La diferència és el disseny estructural del perfil que s'ha orientat a les diferents necessitats que els instal·ladors puguin tenir.

El perfil arpa està dissenyat per suportar fins a 6 mòduls remuntats en horitzontal. La gran resistència estructural d'aquest suport ho fa ideal per a horts fotovoltaics. Podent muntar-se des de 0 a 50º. Aquest sistema és ideal per a instal·lacions de gran envergadura per a connexió a xarxa.

El perfil arpa aïllada està dissenyat per a instal·lacions de fins a tres mòduls remuntats. El sistema i característiques són les mateixes, però s'ha modificat la forma del perfil per reduir la grandària ja que en petites instal·lacions les exigències estructurals són menors. Aquest sistema és ideal per a conjunts que no requereixin remuntar més de tres mòduls.

En tots dos casos la característica mes important és la forma de subjecció els mòduls, s'utilitza un sistema d'arpa dentat o grapa per fixar amb més facilitat i reduir el temps d'instal·lació. Aquest es redueix notablement tant per les característiques dels perfils com per lliurar-se amb components premontados. Aquest sistema és antivandálico gràcies al la arpa dentada.