Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U. - Altres equips complementaris per a motlles

Hasco HT

Sistema de refrigeració: d'altes temperatures

Fotografia de Sistema de refrigeració
Hasco ha llançat un sistema de refrigeració perfeccionat que permet de forma permanent, temperatures de servei de fins a 250 °C, en funció del mig empleat.

El sistema HT es basa al programa estàndard d'Hasco que ha demostrat amb escreix la seva eficàcia i amb el qual és compatible. Aquest àmbit d'aplicació s'aconsegueix amb un element de segellat especial que, al contrari que els anells d'estanqueïtat convencionals, mostra una convenient resistència tèrmica permanent.

Tots els elements de refrigeració amb l'etiquetatge addicional HT, inclouen de sèrie els elements d'estanqueïtat. En el curs d'aquest perfeccionament també es va comprovar i va millorar el cabal en els acoblaments. Gràcies a millores de fabricació dels elements dels acoblaments, s'ha pogut aconseguir un increment del cabal de fins al 10%. Quan s'utilitzen acoblaments connectors amb vàlvula de tancament s'aconsegueix una major resistència de temperatura així com un atemperamiento efectiu del motlle amb una pèrdua mínima de la pressió.