Regulator-Cetrisa | Regulación de Motores, S.L. - Separadors magnètics

R SIM

Separador de metalls per detecció inductiva i bufat: permet elevats volums de material processat

Fotografia de Separador de metalls per detecció inductiva i bufat
L'equip R-Sim desenvolupat per Regulator-Cetrisa permet detectar qualsevol metall i separar-ho de la resta de materials no metàl·lics.

El principi de funcionament del separador de metalls per detecció inductiva i bufat (R SIM) està basat en la disposició d'un conjunt de sensors d'alta eficàcia, que cobreixen tot l'ample de l'equip. Un metall sobre un detector produeix un senyal que es processa a alta velocitat gràcies a una avançada electrònica (CPU). S'actua llavors sobre un complex sistema pneumàtic que realitza la separació física. Una estudiada distribució dels detectors, l'alta capacitat de processament de la informació i un cuidat sistema de valvulería pneumàtica permeten que el metall sigui “bufat”, modificant la seva trajectòria i separant-ho de la trajectòria natural de la resta de materials.

El separador de metalls per detecció inductiva i bufat (R-SIM) disposa d'una cinta d'acceleració que permet elevats volums de material processat. Així mateix, un PC amb pantalla tàctil permet modificar i ajustar els diferents paràmetres que corresponen a l'obtenció d'una òptima separació.