Kubota España, S.A. - Tractors tallagespa

Kubota GR2120

Segadora de seient: confortable i amb nombroses especificacions de sèrie

Fotografia de Segadora de seient
Kubota presenta una segadora de seient, elegant, d'atractiu disseny, dotada d'especificacions professionals que proporciona resultats de primera en tot moment. Un equip d'ús fàcil i còmode de manejar.

Aquesta segadora d'alta qualitat compta amb un innovador sistema d'ejecció directa, un motor de 21 CV i un redissenyat recogedor d'herba. Entre les seves principals prestacions destaca la seva direcció assistida que millora la maniobrabilitat i redueix el cansament. A més, la versàtil transmissió HST es pot controlar fàcilment per un sol pedal i proporciona una velocitat màxima de 10 km/h.

En termes de confort, el seient de gran grandària, generosament embuatat i amb amortiment, fa més còmode el treball de l'usuari. La seva plataforma plana ofereix un gran espai per a les cames i minimitza la fatiga de l'operador.

El recogedor de 450 litres s'ha fet més baix i llarg per minimitzar els embusos i reduir el temps de descàrrega. Un mecanisme d'assistència mitjançant un cilindre de gas en la palanca de descàrrega ajuda a aixecar fins i tot el recogedor ple. Compta amb sensor electrònic per assenyalar quan s'ha de buidar el recogedor. Una palanca en un costat del tractor permet a l'operador expulsar l'excés d'herba del conducte sense haver de baixar-se del seient del tractor.

El Sistema d'Ejecció Directa talla l'herba i la condueix directament cap a enrere, al recogedor posterior integrat. L'amplària de cort és de 120 cm, i atès que no hi ha cap conducte lateral, es poden realitzar girs tancats, pegats als arbres en qualsevol adreça. Un deflector posterior opcional està disponible quan no utilitzi el recogedor d'herba. Aquest deflector descarrega l'herba i la pols directament al sòl.

La nova segadora atresora l'experiència i bagatge de Kubota en el disseny de motors, per la qual cosa disposa d'un motor de 21CV i tres cilindres diésel. Proporciona moltes hores de sega, per difícil que sigui, fins i tot amb herba alta i humida.