Ayerbe Industrial de Motores, S.A. - Robots tallagespa

Gama AY

Robots cortacésped: amb rendiments de 400 a 3.000 m2

Fotografia de Robots cortacésped
La gamma consta de 5 diferents models, amb rendiments des de 400 fins a 3.000 metres quadrats.

El model AI-800, amb rendiment per 800 m2, cobreix més capacitat de gespa que el seu antecessor, l'AI-400, i disposa de recarrega automàtica, la qual cosa dota a la màquina de la més absoluta autonomia. Ve proveït de 12 m de cordó perimetral, que s'estén molt fàcilment i permet tornar el robot ràpidament a l'estació de càrrega quan la bateria comença a esgotar-se. La seva bateria de liti de 2,3 Ah li permet treballar durant 3 h sense interrupcions.

L'AI-600, amb un disseny innovador és un robot completament automàtic que gira sobre si mateix i ofereix una gestió de pendents de fins al 35%. Gràcies al seu particular disseny i al seu avançat programari, aquesta màquina té la capacitat de reconèixer els pendents ascendents i descendents del jardí, per així garantir una gespa impecable. Concebut per a àrees de fins a 600 m2, l'AI-600 sorprèn per la seva agilitat de moviment i per l'alta capacitat de les seves prestacions.

Per la seva banda, l'AI-3000, amb un disc de tall de 29 cm i dues bateries de liti, té capacitat de treballar en superfícies de fins a 3.000 m2, fins i tot amb pendents del 45%. Gràcies als seus sensors la màquina reconeix quan l'herba està tallada i torna a l'estació sense malgastar energia, i sense desgastar-se inútilment. La doble bateria de liti ofereix potència i fiabilitat. El seu sistema d'alarma complementa un dels models més avançats del segment.