Rm Parts - Recanvis per a maquinària d'obres públiques

Recanvis de maquinària d'obra pública, mineria o industrial: un només enviament pot contenir les peces necessàries per a diferents marques

Fotografia de Recanvis de maquinària d'obra pública, mineria o industrial
Recanvis Moicano ofereix un servei per a totes les necessitats de recanvis de maquinària, tant d'obra pública, com de mineria o industrial.

Si es té alguna incidència o únicament es necessita material de manteniment general de la maquinària, l'empresa ofereix la seguretat de proveïment. Un només enviament pot contenir les peces necessàries per a diferents marques, evitant d'aquesta manera la diversificació de les seves comandes entre diversos proveïdors, disminuint així notablement les seves despeses. A causa de la seva situació poden enviar els demanats via terrestre, marítima o aèria.

S'encarreguen de la investigació de productes que no es troben al país o productes el preu dels quals sigui massa elevat. la seva xarxa de corresponsals i proveïdors repartits al llarg de tots els continents implementen el nostre servei, oferint-los peces úniques a preus avantatjosos.

Ofereixen la possibilitat de subministrar-li tot tipus de peces de qualsevol marca, originals com a alternatives, a preus molt interessants. El seu servei es complementa amb la possibilitat de localitzar peces i components reacondicionados, d'ocasió o d'intercanvi, tals com: motors, bombes hidràuliques, transmissions, convertidors, palieres, grups cònics, cilindres…

Més de 80.000 referències, juntament amb el programa de gestió més nou i un personal qualificat, fa que es localitzi en un temps rècord el recanvi que necessita cada client. Recanvis Moicano és conscient de la importància que té la rapidesa en el sector de l'obra pública i a causa d'això no escatima esforços a aconseguir-ho, la velocitat eficaç, assessorament en l'adquisició de peces, lliurament total en el treball.